2018. február 6., kedd

Thomson 32hc3101 tv használati utasítás

Az adatbázis a soha nem látott jólét, . Használati útmutató: Megtekintés. A televízió üzembehelyezése előtt gondosan olvassa el ezt a használati útmutatót. Orizze meg későbbi szükség esetére. Ezen utasítások be nem tartásával áramütés vagy tűzeset veszélye.


Kiegészítés az LCD TV használati útmutatójához. If the set does not operate properly, unplug it and call Thomson LED. Antenna: – Connect the antenna cable to the socket marked ANT IN on . MEGJEGYZÉS: Az LCD TV készülék látószögét hátra 15° , előre 5° tartományon belül szabályozhatjuk. TV Set TV pdf manual download. Nyomja meg a MENÜ gombot . Ez a használati utasítás leírja az összes funkciót, beleértve a. A tv - készüléken kívül távvezérelhet még vele videomagnó, DVD-lejátszó és egyéb . Megoldások és Tippek, Kézikönyv Letöltése, Lépj Velünk Kapcsolatba.


A távirányítókhoz külön használati utasítás nem jár, a tv -hez kapott leírásban van feltüntetve. You have misplaced the user manual for your Thomson LED television set? Thomson is right now the brand name accompanied by a line of products made by . Ezzel a lehetőséggel a TV megpróbál kapcsolódni a hálózathoz, ha LAN kábel van.


Download and read online Thomson Manual Free Books PDF Book file easily for. THOMSON 32LB130SIFC130. Category TV SERVICE MANUAL. If you get stuck in repairing a . Ekkor a távirányító visszaáll az alapértelmezett 9-es kódra és törlődik a beállított TV vezérlési funkció.


A TÁVIRÁNYÍTÓ NYOMÓGOMBJAI. A Mediabox csatlakoztatása TV -készülékhez. Koax kábel koax kábel. SCART kábel hálózati kábel.


Thomson TV árak, boltok, TV vásárlás: Thomson TV akciók, vásárlói vélemények. Olcsó LCD TV , plasma TV , full HD LCD TV árak, a legjobb Thomson TV. Mit tud egy olcsónak tűnő, márkás tévé?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések