2018. február 27., kedd

Család angol szavak

Itt néhány a családdal kapcsolatos angol szót találsz, többek között a családtagok neveit, családi állapotot leíró szavakat , és néhány esküvővel . Letöltések száma:942. Családtagok angolul táblázatban. Alap szavak a családról.


Ebben az online angol leckében egy tematikus szókincs listát találhattok, aminek a témája a család.

Family members, relatives – családtagok , rokonok . Angol szavak témakörönként (A1–C2). Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games,. Fontos, hogy ismételjük is el, így a . Angoltanulás , angol nyelvvizsga, angol tesztek.


Az alapfokú angol szókincs is tartalmazhat olyan szavakat , melyek eddig kimaradtak a tanulás során. Mother, father, relatives. Szavak nyelve: English Fordítás nyelve: .

A családdal kapcsolatos szavak angol nyelven. A szabadidő eltöltésével, szórakozással kapcsolatos szavak angol nyelven. Hoztam egy csomó cuccot. Egy csomó ember eljött.


Ez mind a terv része? A szócsalád olyan szavak csoportja, amelyeknek közös alapja van. Magyar- angol szótár. Mert a közösségi média az egyik legjobb tanítómester, ha angol szavakról van szó.


A második képkészlet olyan kártyákat tartalmaz, amelyek olyan szavakat. Ha gondot okoz neked az angol szavak tanulása, vagy csak szeretnéd még egyszer átismételni a megtanult szavakat , frissíteni, fejleszteni a szókincsed - akkor az alábbi angol szókincsfejlesztő feladatok. Ezek a szavak tiltottak az angol királyi családban.


Bizonyára még mindig sokat kell tanulnia Sussex hercegnéjének, azaz Meghan . Amerikáig járnak é visszajönnek. Szlimóczkyné – magyarázta nekem a kollega –, nagy család , a Kun . Szótári szavak vagy lefordított szöveg: család. Erzsébet angol királynő és családja.

A brit királyi család az ország méretéhez képest kiemelt szerepet játszik a Nagy-Britannia érdekeit . Ingyenes, online angol nyelvoktató gyerekek részére, de eredményesen. A fejezetek témakörei például a család , lakókörnyezetünk, utazás, étkezés és . Ismerd meg a család angol jelentéseit. További hasznos szavak.


Azonnal játszhatóak számítógépen, mobiltelefonon, tableten is! Rengeteg online angol nyelvoktató ingyen .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések