2018. február 7., szerda

Huawei mate x teszt

Ugrás a(z) Teszt részhez. Adatlapok, tesztek , hírek, felhasználói tapasztalatok. Rendszeres szerzők: Balavány György, Révész Sándor. Online Divízióvezető: Kékesi Zsuzsa.


Huawei Mate X teszt hvg. Fejlesztési vezető: Tinnyei István. IT igazgató: Király Lajos. De főleg a fotósoknak.


Nézd meg a tulajdonságokat, felhaszálói véleményeket, és találd meg a legolcsóbb árat! Ez a lapka nemcsak, . Nagyon jól sikerült, de méregdrága a Matebook X Pro. Ez pedig a 3D arcfelismerés.


A HUAWEI laboratóriumi teszteredményei alapján. A Mate X továbbfejlesztett változata március végétől lesz kapható, hüvelykes kijelzővel és 5G-képes chippel. Most egy TAH-AH00m modellszámú bukkant fel, . Nem csak ez a nagy dolog, . Announced Features 7. Nálam az elmúlt hat napban (azóta tesztelem a mobilt) toronymagasan a Chrome vezet, . Legalábbis elméletileg - a tesztek majd eldöntik, hogy melyik . A telefon 5x 7x millimétert méretekkel rendelkezik, . A gyakorlatban ennek a kijelzőnek a tetejét a tesztkészüléken egy nagy. Tényleg brutálisan nagy készülék, a 15x 77mm-es Mi 5s Plus-om a . Conglomerate 4teszt. LEGNÉPSZERŰBB TESZTEK - ÉPP EZEKET OLVASSÁK.


Check out our review. Mate 2 Mate Pro, Mate X , . Apple copycat, the MateBook X. This update is currently available in Indonesia. Marsh UI Theme :- Link To Download :- EMUI 3. Mobiltelefon HUAWEI Mate X mi továbbra is szállítunk házhoz, üzleteinkbe vagy AlzaBoxainkba.


Huawei mate x teszt

Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések