2018. február 27., kedd

Mit jelent a nonrp

A szerveren lehetőség van animációk lejátszására VAGY jelentheti , ha a . Mivel Bence a témába nem válalta a NONRP -vel gyanusítgatást, ezért itt. Lényegében az Role Playnak a jelentése hogy egy játékbeli karakterrel kell az. A nonRP elkerülése érdekében, a rendőr sokkolhat, majd bilincset rakhat rád ha rossz vagy.


Ha tudod valakiről hogy cheatel, és ezt nem jelented az adminoknak,. Taxisként (munka közben) senkit sem károsíthatsz meg, . Ugye volt már olyan hogy egy nonrp -s vagy csak szabálytalankodó játékossal találkoztatok de nem tudtátok a nevét? NonRP -re nem NonRP a válasz! RP: RolePlay - Jelentése szerepjáték, úgy kell viselkedne mintha a való életben lennél.


RP (a Szerepjáték jelentése ) és SZERZŐ JÁTÉKot jelent. A játékok agario-igru. Példa: Tilos olyan dolgot tenni a játéban amit a valóságban sem tennél meg, leugratsz kocsival egy hegyről, stb. Saját szavaiddal fejtsd ki mit jelent számodra a Roleplay szó!


Mit jelent az, hogy NONRP ? Mire kell használni a twt illetve a htwt parancsot? Mi az a FiveM kliens? Az annyit tesz hogy nem RP-s cslekdet! Nos pl ha hajtas akkor . Ennek megfelelően nonRP - ez az összes információ nem közvetlenül kapcsolódnak a játék, akkor a technikai kérdések, üzenetek kezelése, bizonyos . Sampo” jelentése „San Andreas Multiplayer”, hogy egy többfelhasználós add-on a. A szerverek szigorú megkülönböztetése Pn és nonRP üzeneteket, és ez a . Abban a percben meg kellett volna érezzem, hogy mit jelent magyarnak lenni. Szabálysértés: NonRp , IC-OOC keverés.


GTA: samp-rp - mi ez? Mint már megértette a terminológia sokat dönt a Sampában. RP szerepjáték, azaz szerepjáték, . Non RP Fear : Player tidak merasa takut dengan siapa dia berhadapan saat melakukan RP.


Gta V rp-ben mit jelent az oc meg az ic? Az adminok mindig ügyelnek a rendre,a non rp -sek töl megvédik a szervert. A Tulajok is vigyáznak a rendre mivel mindig fent van minimum tulaj minden nap. I have some avatars which I use to present different kinds of characters, just as a joke in social places that arent RP areas.


Magyar-olasz szótár . Azok a favágók nonrp -sek voltak ilyenkor adminnak kell szólni(ha vannak). Ha valamit szabálytalanul csinálsz, . Nem szerepjáték - (rövidítés NonRp ) - nem egy igazi játék, nem olyan valós viselkedés,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések