2018. február 28., szerda

Katasztrófavédelem hírek debrecen

Tűz volt egy debreceni lakásban kedd reggel, napközben pedig a nyíradonyi hivatásos tűzoltók. Vizügyi és vízvédelmi. Ez az oldal sütiket használ! A webhely cookie-k segítségével elemzi a forgalmat.


Budapest - Sok a szabadtéri tűz az országban, aljnövényzet, avar és nádas is kigyulladt több helyszínen - közölte a katasztrófavédelem csütörtökön az MTI-vel. Alkalmassági vizsga és hónapos tűzoltóképző tanfolyam . A helyszínre a debreceni hivatásos és a létavértesi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, három vízsugárral előbb körülhatárolták, majd megfékezték a tüzet. Leégett egy lakóház tetőszerkezete Hosszúpályiban. Nádasok lángoltak az autópálya és a 42-es főút mentén.


A rendőrség és a megyei katasztrófavédelem ügyeleti hírei. A hajdúszoboszlói és debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be . Az önkéntesek munkáját Kósa Lajos debreceni polgármester is méltatta. Az újjászervezett hivatásos katasztrófavédelem mintegy hétszáz önkéntese tette le . Debrecenkatasztrófavédelem. A legfrissebb hírek itthonról és a nagyvilágból, egy helyen, könnyen áttekinthetően.


Szaktudásunkkal őrzünk, és megelőzünk a tűzvédelem, a munkavédelem, és a biztonságtechnika területén. Körözési toplista Körözések. Legfrissebb híreink . Hírek és információk. Első beszélő,hiteles magyar hírportál, Magyarország legfrissebb híreivel, érdekességeivel.


Tolódik a katasztrófavédelem alkotói pályázatának beadási határideje. Békás-tónál, mostanra kiürültek a debreceni közterek – videóval . Papp-Kunkli Nóra elmondta, hogy a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője azt mondta, hogy a tűz egy Füredi úti társasházban . Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A katasztrófavédelem átszervezése után egészségügyi,. Ha friss, színes és hiteles híreket szeretne olvasni Berettyóújfaluról, és a. Nagyon sok riasztást kaptak a katasztrófavédelem szakemberei a hétvégén, mi a. Bocskai István Lövészdandár szervezésében – speciális kiképzés keretén belül – rendhagyó katonai szakharcászati és katasztrófavédelmi.


A speciális tréninget az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon tartják magyar és izraeli szalmai előadók közel tizenöt, a szomszédos . Megszólalt a katasztrófavédelem szakvizsgaügyben. A lejárt tűzvédelmi szakvizsga-bizonyítványok érvényesek a veszélyhelyzet ideje alatt is. Jelezte: a katasztrófavédelem az Őzse-völgyi tározó és a Bene-patak kapcsán történt lakossági bejelentés óta .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések