2018. február 5., hétfő

Emberi erőforrás tanácsadó vélemény

Könyörgőnap szerzetesi hivatásokért 17. Római Katolikus Plébánia, Millenniumi terem Keresztény Pedagógiai Műhely,. A kiállítás megtekinthető október 14-november 13-ig minden nap 9-óráig az EKMK.


Kodály Zoltán pedagógiai öröksége. Az őszi Mátra ködös, csendes ösvényei , patakvölgyei feledhetetlen élményben részesítenek. Nem pedagógus munkakörben dolgozók nyitólétszáma.

Eger , Iskola utca 3. A pedagógusok szakmai munkájának ellenőrzése, értékelése. Szent Erzsébet ünnepe a magyar egyházban. Konferencia a Piarista Tartományfőnökségen. Nyílt nap a leendõ elsõsöknek. Az őszi Neumann versenyek iskolánk hagyományainak nagyon fontos színfoltját jelentik.


Nyári szünetben ügyintézés az alábbi szerdai napokon lehetséges:. Szeretettel hívunk és várunk minden pedagógus kollégát a Neumann János . Az őszi pedagógiai napokon iskolánk jó gyakorlatait osztotta meg a megyei pedagógusközösséggel és érdeklődőkkel.

Kollégáink Már Tamás. Oktatási Hivatal Debreceni. Az egri Dobó István Vármúzeum is csatlakozott a Múzeumok Őszi Fesztiválja országos. A programhoz múzeumpedagógiai tematikus hetek is kapcsolódnak. Tök naphoz” kapcsoljuk, amikor a délelőtt folyamán a. Belvárosi Pedagógia.


Könyvtárostanárok Egyesülete Őszi Pedagógiai Napok. Kedvezmények: pedagógus -kedvezmény. Kréta rendszerben lehetőség. Egri vár tarisznyavárában, a Várműhelyben. Ezt az emlékezetes napot múzeumpedagógiai és kézműves foglalkozásokkal, haditorna . Bázisintézményi hírek- Őszi Pedagógiai Napok.


Kedves Szülők, Pedagógusok , Diákok! Gyönyörű őszi napsütés fogadta szeptember 27-én pénteken tanulóinkat, amikor megrendeztük iskolánk sportnapját. Szünet előtti utolsó tanítási nap október 25.


Tantárgypedagógiai nap (tanítás nélküli munkanap). A Szilágyi Pedagógiai Programban is megfogalmazott célja: eredményes. Ebben a tanévben is a Szilágyinak jutott az őszi érettségi.

Pénztári nyitva tartás minden héten, hétfői és csütörtöki napokon 08: 30. Nemzeti ünnep október 23.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések