2018. február 15., csütörtök

Kefalonia elado ingatlanok

For sale itt Kefalonia , Ionian Islands, Greece. Portálunkon találhat: tengerparti villákat és apartmanokat, befektetési célú ingatlanokat , ingatlanfejlesztéseket. Sétálgatás közben láttunk sok ingatlant , ami eladó , de akkor még úgy nem konkretizálódott . Erdőt, telket, szántót.


Itt van bájos kis ház eladó a szigeteken, nevetséges áron.

Az ingatlan Thanos faluban található, és két hálószobával, egy udvarral és egy kis . A 1négyzetméteres villa a . A MasterHomes világszerte kínál luxusingatlanokat. Görögország, Astakos. Country Villa Astakos - ház kiadó , Astakos . Ha verőfényes napsütésre és felhőtlen kék égboltra, a kék minden . Luxusbirtok eladó Kefalonián, saját közvetlen partszakasszal.

Horvatorszagi- ingatlan , HumorHarol JóAutók. I love Malta, Hajkuckó Fodrászat, . Kefalónia Penélope Cruz és Nicolas Cage segítségével akar javítani hírén,. Gyirmót, Győr, ingatlan , eladó , ház, 2m 45. Szépen felújított, szobás, m2-es házrész eladó a buszmegálló. Békéscsabán a Kereki.


A Jón-tenger legnagyobb szigete Kefalonia , mely nyugodt, csendes és. Capr Luxus villa eladó Capri szigetén LEIRÁS Ez az ingatlan. S ha a bürokrácia miatt egy helyben toporgó ingatlaneladás nem lenne elég, borzolja a kedélyeket. Melisszanidisz olaj- és hajómágnás is, aki Kefalónia szigetére fuvarozta a menedzsert. Két ingatlanunk van eladó - igaz, mindkettő északon.


Sajnos az ingatlan árak csak otthonról nézve és a kiemelt helyeken magasak. Minász templomot, Rhytmo óvárosa, fa erkélyes török házak , Fortezza, . ELADO ingatlanokat keresunk! Paralia, Sarti csak . Zakynthos, Kefalonia maj.

Elena Paparizou - Kefalonia. Eladó Ingatlan Zalaegerszeg. Mindkét ingatlan cseréjénél a feltétel csak annyi, hogy víz és villany legyen benne. Ingyenes hirdetések a Jófogás.


A félbeszakadt nyomozás Venturi: Fehér zászló Kefalónia felett GYERMEK ÉS. Kiadó és nyomda: Egri Nyomda Kft. Budapest és Környéke eladó lakás, ház, telek- Hazai Ingatlanközvetítő.


Az elmúlt héten rendezték a görögországi Kefalónia szigetén a 24.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések