2018. február 21., szerda

Elte btk tanulmányi osztály nyitvatartás

Tisztelt Hallgatók, Jelentkezők, Érdeklődők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy azon alap-, mester- és szakirányú továbbképzésben részt vevő hallgatóknak, akik a . Tanulmányi és Tantervi Csoport tanulmányi előadó. Tóth Ilona hivatalvezető. Losonczi Júlia hivatalvezető.


Germanisztika ( néderlandisztika, német nemzetiségi nyelv és irodalom, német, skandinavisztika). A SZEMÉLYES ÉS TELEFONOS ÜGYFÉLFOGADÁS . Nyitvatartás : Hétfő: 13:00–16:00. Kedd: nincs ügyfélfogadás.


A hallgatók tanulmányi területük szerint választhatnak a célegyetemek közül. Nyilvántartási csoport (fsz. 32.): nincs félfogadás BTK. ELTE BTK Neveléstörténeti Tanszékén speciálkollégiumot . A felsőfokú végzettséggel rendelkező jelentkezők esetében a Kar eltekint az.


Eotvos-lorand-tudomanyegyetem-bolcses. Eötvös Loránd Tudományegyetem ( ELTE ) Tanító- és Óvóképző Karán. A Sinay Miklós utcai telephely nyitvatartási ideje:. Vagy már meg is jelölted az ELTE valamelyik képzését, de szeretnél. A épület, magasföldszint 7. Bir hesap oluşturarak, güvendiğin arkadaşlarını ve uzmanları takip edebilecek ve . Bereiné Vasas Andrea, az OSZK Kurrens Feldolgozó Osztályának munkatársa, biblioterapeuta;.


Béres Judit, a 3K főszerkesztője, a Pécsi Tudományegyetem BTK HFMI. Az egylégterű többfunkciós helyiség mindenki számára nyitva áll és. Az ELTE Média és Kommunikáció Tanszék ideiglenesen letétbe helyezné azokat. Nem örült az ELTE - BTK vezetése annak, hogy a karról indult útjára az az. Emlékszem, kéz a kézben izgultunk a ponthatárok éjszakáján osztálytársaimmal.


CíQ épület, B szárny, magasföldszint 19.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések