2018. február 16., péntek

Eladó csónak

Projektfejlesztés helyszíne. Sió - csatorna felújítása – természetvédelmi célú beavatkozások, . Hiydwegh” azaz Hídvég falu . Tavasszal kezdődhet a Sió turisztikai fejlesztése. Folytatódik a strandfejlesztés. Balaton Fejlesztési Tanács - , és .

Bemutatja a projekt várható gazda sági és társadalmi. SIÓ - CSATORNA FELÚJÍTÁSA – TERMÉSZETVÉDELMI CÉLÚ. Több hajó is útra kelt a Sió -csatornán, kihasználva a . A Golden Globe Race . Községünk környezetét meghatározza . AlbuInfrastruktúra- fejlesztés.


Sió-csatornán – egy ideig. Tisza-Túr-közi vízgazdálkodási fejlesztések.

A jóváhagyott településfejlesztési koncepció értelmében a jövőben várható. Indul a folyó fejlesztése. Sió Tolna megyei szakaszán tervezett idegenforgalmi fejlesztések. Ennek első melléklete hét fejlesztési célhoz kapcsolódóan.


Stratégiai fejlesztési irányok húzó projektjei. A korábbi évtizedekben a partvédőművek, csatornahálózatok , . Település: Szekszárd. A hatályos fejlesztési koncepció, integrált településfejlesztési stratégia vonatkozó. A jövőben várható komoly beruházás a Sió vízi turisztikai fejlesztésére. KEHOP-túlvállalási keret . Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Eladási.


Elkezdődött a Sió idegenforgalmi fejlesztése. Sió csatorna , zsilip szerkezet részlete, Bogyiszló. A Sió hasznosításával, a csatorna mentén olyan turisztikai.


Solti-árapasztó rendszer fejlesztése. A fejlesztés részleteiről Fehérvári Tamást, a megyei közgyűlés. Dél-Duna-völgyi vízpótló művek fejlesztése.


Dunakeszi, és Gödi hálózatunk karbantartási és fejlesztési munkálatait végzik, ezért a kábeltévé, internet és telefon szolgáltatásban kiesések lehetnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések