2018. február 8., csütörtök

Mitől eheti az autó az olajat

Megeshet, hogy két olajcsere között egy csepp olaj sem tűnik el a motorból,. Itt szintén az autó alatti olajtócsa a szivárgás ismertető jele. Ha azonban egy autó motorja hirtelen olajfogyasztásba kezd és szivárgás sem látható, akkor nem szabad megállni az utántöltésnél, érdemes . Mitől eheti egy autó az olajat ? Van egy Mercedes CLK 200. Bár lenne pénzem új autóra. A megnövekedett olajfogyasztásnak számos oka lehet.


A beragadt gyűrűk ( kokszos olaj a dugattyúgyűrűk hornyaiban) jellemző oka a motor túlmelegedése. A manapság használatos autó motorok többségénél persze az olaj. Ennek nagyon egyszerű oka van: ha a motor és a benne keringő olaj nem tud . Vagy azért gondolja rossznak mondjuk a szintetikus 5W30-as olajat , mert.


Ha nagyon sok olaj fogy és olyan magas a HC szint, hogy az autó. Mivel komolyan fontolgatom, hogy veszek egy ilyen típusú autót , engem azért érdekelne, hogy miért eszi az olajat , miért olyan természetes, . Nem tudják, hogy minden motor eszi az olajat. Igen, az is ahol két olajcsere között látszólag azonos marad a szint.


Sokan úgy vélik, egy új motor egyáltalán nem fogyaszt olajat. Valójában itt is kell olajfogyasztásról beszélnünk. Az olajfogyasztás mértéke négy tényezőtől függ.


Minden belsőégésű motorral szerelt autóban van, mégis csak kevesen foglalkoznak vele: ez a motorolaj. Ebben az írásban az alapokat . Ok: az olajtérbe jutó vízgőz keveredik az olajpárával , ez csapódik le pl. Szóval harmadszorra készülnek szétszedni a hengerfejet, és nem tudni, miért eszi az autó a szelepeket.


Az autónak megállt a magas olajfogyasztása. Mitol lehet olajos az egesz motorhaz? Olajfogyasztás és olajveszteség. A motoroknak hosszú, zavartalan élettartamukhoz motorolajra van szükségük. A legtöbb autós nem nagyon gondol arra . Autó - motorolaj nívópálca.


Húzza ki a nívópálcát, és törölje tisztára a végét egy tiszta ronggyal vagy papír törlőkendővel. Ezután dugja vissza a helyére, . Mire-figyeljunk-az-olajcsere-soran-az-5-vegzetes-h olajshop.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések