2018. február 6., kedd

Erdély quad túra

Az alapár napos túra főnek szállással, teljes ellátással, a helyszín a Bihar-hegység. Ez az a kérdés ami biztos hattással van mindenkire? Quaddal a rengetegben! Pillanatnyilag Magyarországon tiltott utakon jár az aki . A gyakorlottabbak quadokkal , míg a kezdők UTV-kkel vághattak neki az egésznapos kalandnak.


Side By Side Adventure Tours UTV ATV 4WD OFF ROAD Romania. A hét bármely napján vállaljuk programok, túrák. A Viasat MaxxMotion autósmagazinjának augusztus 7-ei adása. Az egész adás egy erdélyi quad túrával.


Ha medvéket szeretnél látni szabadon, saját környezetükben, látogasd meg a világ legfelszereltebb és leglátványosabb medvelesét. A Chili Riders szervezésében részt vehetsz on- road motorostúrákon, off-road túrákon, enduroval, quaddal és terepjáróval. Gyalogtúrák , quadtúrák a csomafalvi Ozon Turist Panziónál. Panziónk érdeklődés esetén csodálatos gyalogtúrákat és quad túrákat szervez nagy . JVC quad -proof kézikamera. Csak egyedül tudnék jönni, de szeretnék résztvenni a túrán.


Erdély extrém hegyei és völgyei. Sajnos mi csak ketten vagyunk a férjemmel, tudnánk-e . Szekértúra a Hargitán, és esztena látogatás! Off-road túrák erdélyben. Mint szinte minden erdélyi utunkon, idén sem hagytuk ki a quadozást. Indul az erdélyi szigethegység meghódítására a quados expedíció amit profi túravezető.


A GPS nyomvonalak alapján a túrákról a térképeket mi beszerkesztjük, és közzétesszük. Mihály havasra, gerinctúra Hargita fürdőre, vagy Vargyas-szoroshoz. Kattintson a képre a galériához!


A General Tire Trophy Torockói viadala egy igazi erdélyországi barangolás volt, a vidék legszebb helyeinek felfedezésével egybekötve. Nagy Bihari túra terepjáróval, quaddal. Igény szerint bármilyen túrát összeállítunk, merjen álmodni! Próbáld ki Te is, ha egy igazi extrém élményre vágysz! Egyikük, középkorú családapa a túra közben egy szakadékba zuhant és életét vesztette.


Téli bakancsos gyalogtúrák Sóvidéken. A vacsora alatt találkozunk az útitársainkkal és a túravezetőnkkel. Délután búcsút mondunk a hegyeknek és az erdélyi vendégszeretetnek és hazaindulunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések