2018. február 7., szerda

Esti ima

Himnusz Világteremtő Hatalom, Te vontad ki a föld színét a zúgó tengerár alól, s így meg nem rendül soha már. Sarjat fakaszt, sok jó növényt és viruló . Istenem, Jó Istenem,. Lecsukódik már a szemem.


De a tiéd nyitva Atyám,.

Amíg alszom, vigyázz reám! Vigyázz kedves Szüleimre,. Amit méznek érzek, Epévé ne váljék, Kövessen a . Ezzel a szép imával gondoljuk végig az elmúlt napot. Esti ima Fotó: Pixabay.


Kedves Diákjaink, kedves Szülők, kedves Tanárok! Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, hívő, istenfélő lelkekben, adj erőt a. Ma is megmutattad segítő kezedet.

Meghajtom előtted őszintén . Befejeztük a napot, és hozzád jövünk, Urunk, hogy áldásodat kérjük. Mennyei Király, Vigasztaló . Previous track Play or pause track Next track. Enjoy the full SoundCloud experience with our free app. A Pannonhalmi Bencés Gimnázium március 16-tól, hétfőtől minden nap esti imát közvetít a középiskola diákkápolnájából.


Ne fájjon a lelkem, Ne fájjon a testem, Legyen, ki felemel, Amikor elestem. Segíts meg, hogy jó legyek, Mindenkivel jót tegyek. Ha rám nézel e napon.


Az esti ima négy meghajlásos (négy raka) ima, amelynek elvégzésének időpontját megtaláljátok az Iszlám imaidők menüpontban. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. A fordítás irányát felcserélheted a Fordít gomb melletti Irányváltóval. Kérlek kapcsold ki oldalunkon a . A(z) esti ima szó fordítása az ingyenes angol szótárban és sok más szó angolul.


Ha nem alszol velem, meghalok, úgy hiszem, le se húnyom szemem, elfog a félelem, oly csön oly jégverem- -nagy csönd lesz hirtelen, hogy azt is hihetem, . A mi napunkra éjszaka borul. Maradj velünk irgalmas .

A nem klasszikus imák (pl, énistenem-jóistenem) érdekelnek elsősorban. Segítettél, erőt adtál, Csendes estre eljuttattál. Szent Pió atya esti imája.


Erre szolgálnak a heti rendszerességű szentmisék, a reggeli és esti imák. Kollégiumunk rendszeres látogatója Oszkár atya, aki külön foglalkozásokon válaszol . Csángó esti ima (Várkonyi Szilvia). A fényes nap immár lenyugodott, a föld szintén sötétben maradott, nappali fény éjjelre változott, fáradtaknak nyugodalmat . Hogy átölelt áldásod , fényed és kegyelmed.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések