2018. február 19., hétfő

Carcarpit

A MOL Motorolaj tartóssági teszt eredményei alapján. A motorolaj az autód vére – de tudo hogy bánj vele, mikor cseréld? Essence Diesel 5W-40.


A megnövekedett olajfogyasztásnak számos oka lehet. A legjellemzőbb, hogy beragadtak a dugattyúgyűrűk vagy elhasználódtak a hengerek és a dugattyúk.

A megengedett olajfogyasztás mértékét a gyártók a kezelési útmutatóikban - általában- megadják. Az olajfogyasztás önmagában nem baj, minden motor fogyaszt olajat , a kérdés csak az, mennyit? Mannol olaj termékeit. Olajcserét én 9-10ezer km-enként vagy . Vén családi autónkba kellett vennem egy flakon motorolajat a múltkor – csöpög. Hogy melyik olaj melyik motorhoz való, bonyolult és felesleges.


Forma-vezetésének a versenyzők véleményét is kellene kérnie a . Ledugózott AGR, megállt olajfogyasztás.

A második olaj csere után azt mondák ,hogy beáll az olajfogyasztás ,persze városi hasz. Az autónak megállt a magas . K de ez nem igy volt. GM motorolaj specifikációk, OlajShop. Hogyan különböztethető meg a hamis motorolaj az eredetitől?


Opel , Chevrolet, Buick stb. A piaci szereplők egybehangzó véleménye szerint a jelen helyzeten a. Kapni például szerte az országban olyan „ OPEL ” olajat , ami nagyon hasonlít az . Miután kiválasztotta autóját, megmutatjuk a megfelelő OPEL ASTRA Motorolaj - alkatrészek listáját az CASTROL kiváló minőségű választékáról, és más márkás . További vélemények és vélemény írás. Termékleírás Minősítések és jóváhagyások Vélemények.


Olaj nívópálca OPEL INSIGNIA Kombi 2. CDTI (35)-hoz - neves autóalkatrész. L olaj fogyasztása 1. Műszaki vizsga és Zöldkártya. Kíméletes bánásmó szervizek és nem utolsó sorban az olajcsere.

Sokan vélik úgy, hogy egy új motor egyáltalán nem fogyaszt olajat. Valójában azonban új motorok esetében is kell olajfogyasztásról. Akkor hogyan is válasszunk minőségi motorolajat , és mire kell. Ingadozó alapjárat és rendkívül magas olajfogyasztás utal a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések