2018. február 15., csütörtök

Elte btk tanulmányi osztály hegyi zsófia

Nemzetközi tanulmányok, kommunikáció és médiatudomány szakra és jogászképzésre magas az idei felvételi ponthatár. Az alapszak jelentkezőinek minőségét közelítőleg érzékeltethetik a felvi. ELTE , ELTE BTK, Elton John. Amikor a jelenleg kialakult helyzet normalizálódik, mi sem fogunk tétlenkedni és azonnal küldjük az értesítéseket az új iskolai felvételi vizsga időpontjáról.


Mennyien jelentkeztek osztatlan képzésekre idén? Melyek a legnépszerűbb szakok és ezeket hányan jelölték meg első helyen? Mutatjuk a legfrissebb felvételi.


A Szegedi Tudományegyetem felvételi információi leendő egyetemistáknak. Határon túli jelentkezőknek szóló tájékoztató. Kihirdették az idei felvételi ponthatárokat , kiderült, kit vettek fel idén az.


A szakok ponthatárai este óra után váltak nyilvánossá a Felvi. Ma este 8-kor hozzák nyilvánosságra az egyetemi, főiskolai ponthatárokat. A középiskolai tagozatok, a meghirdetett helyek száma, a felvettek rangsorszáma , pontszáma, ponthatárok , a jelentkezők száma táblázatba foglalva. Felvételi ponthatárok - Nem jött az sms, az e-mail, a Felvi meg este 8-kor lefagyott.


A METU-s ponthatárokat a képre kattintva nézheted meg: Ha felvettünk, ne . Július 25-én sokan örültek és sokan szomorkodtak: kihirdették a felvételi ponthatárokat. Szerdán este órakor hirdetik ki a felvételi ponthatárokat az. A szakok felvételi ponthatárok este nyolckor válnak nyilvánossá a Felvi. Nyilvánosságra hozták az idei felvételi ponthatárokat.


Már este nyolc óra előtt pár perccel felkerültek a felvételi ponthatárok a Felvi. Megvannak a ponthatárok , eldől, kit vettek fel! Este nyolc óra után kihirdették a . A hallgatók ösztöndíj- és munkalehetőségeiről is esett szó a felsőoktatási felvételi ponthatárok kihirdetése előtt a fővárosi Millenárison csütörtök . Felvi Terasz sátraiban elhelyezett kivetítőkön tették . Ez pluszinformáció akkor is, ha a ponthatárok évről évre változnak . Szombaton éjfélig lehet jelentkezni a felvi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések