2018. február 12., hétfő

Balaton 25 típ vitorlás

Számos lehetőség közül választhat az, aki szeretne megtanulni vitorlázni. Ugyanakkor az adott tanfolyam kiválasztásánál . First-Yacht vitorlás. Vitorlás vagy kisgéphajó vezetői tanfolyam költsége: 190. Balaton és a vitorlázás !

Aki az előírt óraszámot kevésnek tartja, természetesen . Gyere velünk vitorlázni ! Jó fej táborosok és oktatók, garantált jó hangulat. Gyönyörű, parkos kikötő, sok fű, tiszta víz. Színes programok a parton is . Hogyan zajlik a szörf tanfolyam ? Az ötnapos program két részből áll: . A vitorlás oktatás elsősorban gyakorlatorientált.

Az alapmanőverek átismétlését követően tovább finomítjuk vitorlázó tudásunkat. Hajóvezetői képzés, vitorlás tanfolyam és motorcsónak oktatás, ha jogosítványra van szükséged! Budapesti és balatoni képzési helyszíneken.


A tanfolyam célja az osztrák- illetve német vitorlás szövetség által kiállított. Kötélhajó sétavitorlázás! Kezdő vitorlás tanfolyam és vizsga, vitorlás jogosítvány. Kis létszámú, gyakorlat orientált vitorlás tanfolyamok.


Beneteau Magyarország: vitorlás és motoros yachtok értékesítése. A Pannon Yacht a prémium kategóriás francia Beneteau hajók forgalmazója. A belvízi kedvtelési célú vitorlás kishajó-vezetői képesítés belvízen - beltenger kivételével - kedvtelési. Vizsgára bocsátás feltétele a tanfolyam elvégzése.


Felejthetetlen élmények, kellemes szórakozás és persze vitorlások. Ez a balatoni vitorlás iskola speciális távoktatási képzésével élen jár a vitorlás iskolák között. Egy vitorlás tanfolyam hét vagy öt nap. A felkészülési idő a . Nyári napközis vitorlástábor ! Egyesületünk elkötelezett abban, hogy minél több gyermeknek bemutassa, azokat a .

A FüredYacht Charter és Oktatóközpontban például a . Katamarán iskola, Katamarán tanfolyam , Katamarán oktatás. Nem tudod mivel töltsd a nyaradat ? Az 1-napos vitorlázásaink alkalmával a gyakorláson van a . Több, mint 3hajóhely. Akár egy téli napon is kihajózhat, ha az idő kedvező rá.


Egy újabb felnőtt tanfolyam ért véget a mai napon. A hetven vitorlás befogadására alkalmas rendezett, gondozott marinában minden hajóhelyhez .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések