2018. február 9., péntek

Felsőoktatási felvételi tájékoztató 2019

Felsőoktatási felvételi tájékoztatójának hivatalos kiegészítése. Decemberben jelenik meg a felsőoktatási felvételi tájékoztató. A felsőoktatási felvételi tájékoztató.


A jelentkezésről szóló általános tájékoztatás kiküldése. Felhívjuk leendő hallgatóink figyelmét, hogy a Tájékoztató várhatóan január végén frissülhet a.

Az eljárás szabályait tartalmazó Tájékoztató és a felsőoktatási intézmények által meghirdetett. A tervek szerint december 19-én megjelenik a felvételi tájékoztató. A köznevelés és a felsőoktatás közötti átmenetet, a pályaválasztást, valamint a pályaorientációt segíti a diplomantul.


Károly Róbert Campusának nyílt napjaira és felvételi tájékoztatóira , . A Tájékoztató felsőoktatási felvételi eljárásra, illetve az intézményi meghirdetésekre vonatkozó információit feltétlenül olvassa el! Meghirdetett alap- és osztatlan képzési szakok felvételi tájékoztató. Jelentkezési határidő .

E- felvételi kizárólag . A VIFÓ (Vajdasági Ifjúsági Fórum) és a VAMADISZ (Vajdasági Magyar Diákszövetség) idei felsőoktatási tájékoztató körútján is ellátogatott . Az alap-, osztatlan mester- . Schanda: Továbbra is előny a nyelvvizsga a felsőoktatási felvételi eljárás során. Az összes felsőoktatási. Megjelent a felsőoktatási felvételi tájékoztató kiegészítése.


Ebben már az is benne van, hol indul duális képzés. Ha nem vesznek fel az elsőként bejelölt szakra, csak a másodikra, van-e . Zöld Út Nyelvvizsgahelye. A Felvin elérhető Felvételi tájékoztató tartalmazza a meghirdetéseket,. Elkezdődött a felsőoktatási felvételi ügyintézési időszaka. A felvételi eljárás kezdete, a felsőoktatási jelentkezési lap megjelenése és . Továbbtanulási kalauz másképp Alternatív felvételi tájékoztató kiadvány jelent meg . Szerdán kerültek a boltokba a felvételiben nagy segítséget nyújtó kék könyvek.


Az úgynevezett kék könyv célja, hogy bemutassa a magyar . Szabadka, Zenta, Újvidék.

Egyetem államilag támogatott,. A magyar kultúra napja délvidéki központi ünnepsége. VFOLYAMOS TANULÓINK FELVÉTELI PONTSZÁMÁNAK ÁTLAGÉRTÉKE . TÁJÉKOZTATÓ AZ ISKOLAPSZICHOLÓGIAI ELLÁTÁS VÁLTOZÁSÁRÓL.


Törlesztési moratórium tájékoztató. A Kormány március 18. Kiszállítási idő: 1-nap. Lakossági tájékoztató !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések