2019. július 19., péntek

Trixie autós védőhuzat

Hunter Car blanket for protection Comfort, black Fekete - Autós védőhuzatok kutyáknak. Védi a kárpitot a piszoktól és a kutyaszőrtől. FONTOS TUDNIVALÓ: A terméket . Trixie védőhuzat autóülésre. Az autós kutya üléshuzatot csúszásmentes betétekkel . Termékvariánsok. Kiváló minőségű tartós nylonból készült ülésvédő huzat az autó hátsó üléseire.


Trixie autós védőhuzat

Ferplast Car Seat Cover ülésvédő fekhely. Mérete: x m. Megvédi a csomagtartót a szennyeződésektől és szőrtől. Felülete víztaszító poliészter, és így gondoskodik az állatszőrök, . Látogasson el weboldalunkra és rendeljen online!


Ft-os kedvező áron online . Autós csomagtartóba való védőhuzat , vízhatlan, csúszásgátló anyagból. Magas oldalfala megvédi a teljes csomagteret. A lökhárítóra külön lehajtható rész . Hasonló termékek kedvező áron. Prémium minőség, könnyed használhatóság, . Meg szeretném kérdezni, hogy ti milyen autós ülésvédő huzatot használtok?


Amiket rendeltünk, nagyon. Autóban kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. A nejlon anyagból készült huzat víztaszító hatású. Csúszásmentes bevonat a nagyobb biztonság érdekében.


Védőhuzat csomagtartóba biztonságos, kényelmes kutyaszállításhoz. Tartós, könnyen tisztítható . Kiegészítő felszerelés házi kedvencek részére. Anyaga: az állat szempontjából biztonságos anyagból készült (gumi, műanyag, fa, fém vagy nylon). Kutya takaró autó üléshuzat védő takaró kocsi huzat Ülésvédő csomagtartó védő 1x 1cm.


Az egyik oldalán erős nylon, a másikon pamutszövet. Könnyen ki- és behelyezhető. Véd a piszoktól és a . VÉDŐHUZAT AUTÓ CSOMAGTARTÓBA 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések