2019. július 25., csütörtök

Tb ügyintéző tanfolyam nyíregyháza

A TIT Jurányi Lajos Egyesülete által szervezett munkaerőpiaci képzésekről. Intenzív nyári nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok a TIT-ben angol és német nyelvből. Pedagógiai- és családsegítő munkatárs – Nyíregyháza.


Megnövekedett esélyek a munkaerőpiacon ! Városközponti tantermek . Az Önnek való OKJ-s képzések egy helyen Piacképes OKJ tanfolyamok a vezető felnőttképző szervezésében.

EFEB FelnőttKÉPZÉS éve az oktatásban. Felnőttképzés - OKJ képzések, tanfolyamok olcsón, kamatmentes részletre is. ANGOL és NÉMET NYELVTANFOLYAMOK a felnőtt lakosság számára TÉRÍTÉSMENTESEN. A munkaerő -piacon sokkal jobb elhelyezkedési lehetőség minden szakmában!


Műkörmös tanfolyam mesterleveles szakoktatókkal, digitális osztálytermekben. Nézegess képeket, videókat a műkörmös tanfolyamról. Műkörömépítő tanfolyam bajnok tanárokkal. A járvány lassítása érdekében a szakképző intézmények oktatói, tanulói saját készítésű eszközökkel segítik a koronavírus terjedése elleni.


Bölcsődei dajka tanfolyamot.

Pályázati azonosító:. Tekintse meg az aktuális tanfolyam lehetőségeket és válassza ki az önnek. Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakgminázium és.


Ingyenes tanfolyamok munkanélkülieknek: így lehet jelentkezni a képzésekre. Tanfolyamok , képzések: Nyíregyháza. Abigél - Nyíregyháza. Minden jog fenntartva! Kedves Ügyfeleink, Partnereink, Érdeklődők!


Hogyan működnek a munkaügyi által indított OKJ tanfolyamok. A képzés helye: Proficit tanoda Nyíregyháza , Epreskert ú. A képzéshez szükséges végzettség: általános iskolai végzettség, szakmai előképzettség nem . Ismerje meg az új OKJ szakmáit, találja meg az Önnek ideális tanfolyamot országos képzéskeresőnkben! Az OKJ-s Kozmetikus tanfolyam Nyíregyházán hétköznap célja:.


Munkanélkülieknek 10. A KONTAKTUS Egyesület által szervezett munkaerőpiaci képzésekről. A hatvanöt órás tanfolyam első előadásait Szilágyi Norbert nemzetközi futsal.


Tovább a Nyíregyházi Szakképzési Centrum weboldalára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések