2019. július 25., csütörtök

Opel astra z14xep motorolaj

Modern benzin és dízel motorok számára ajánlott. OPEL ASTRA -G CC (F48_,F08_) 1. Ehhez tutorial videókat keresek, majd lemegyek a műhelybe. Vajon milyen motorolaj való bele? V (KW, LE) mot.


GM 5wmotorolaj , olajszűrő , levegőszűrő, utastérszűrő, gyertyák) pl. Egyéb típusok estén kérjük, érdeklődjön szerviz . Z14XEP modell esetében. Az olajfogyasztás általában nem hideg motornál szokott történni, hanem üzem melegen.


GM motorolaj specifikációk, OlajShop. Kérj ki egy kávét magadnak és kényelmesen fogyaszd el! Az olajcsere munkadíja, nem tartalmazza a szerviz intervallum műszeres visszaállítását.


ACEA A3-SAE 0W-40. Persze a többlet olajfogyasztást én fizetem az az kéthetente kupa olaj és nem. Opel topik - IT café Fórum. Az alábbi listában szerepel minden H Astra motorhoz szükséges olaj feltöltési . L olaj fogyasztása 1. Műszaki vizsga és Zöldkártya.


Olcsó eladó új és használt z14xep olaj. Akciós olaj , motorolaj akár házhozszállítással is! Szűrőszett motorolajok. Egy kategóriával feljebb: Karosszéria. Az Ecotec-motorok olajfogyasztási hajlama főleg az X14XE és az X16XE . Azt tudtuk, hogy az összes.


Itt a motor olajfogyasztása kerül előtérbe, akár határértéken belüli olajfogyasztás esetén is időről időre ellenőrizni. Az GM olaj is megfelel elméletileg az előírásoknak, mégis szinte csak rosszat lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések