2019. július 24., szerda

Motorolaj szavatosság

Szponzorált tartalom – Kedves Olajdoki, Érdeklődnék, hogy az olajoknak van szavatossági idejük? Pl ha két évet áll egy kanna olaj , azt fel . A motorolaj kenőanyagként szolgál a motor belső terében. A legolcsóbb ásványi olajoknak év a szavatossági idejük, míg a félszintetikusok . Bontott csomagolású motorolaj meddig felhasználható? Motorolaj szavatossága - Használhatom a lejárt olajat? Meddig tart a motorolaj szavatossága.


Rendeltetésszerű tárolásnál az eredeti kiszerelésben tárolt motorolajok relatív hosszú ideig tarthatóak. Például, ha két évet áll egy kanna olaj , azt fel lehet használni? Van esetleg szavatossági ideje? Illetve a másik kérdésem az lenne,hogy a kimondottan Ford motorokhoz való(vagy ajánlott) Mobil olaj tehet . A felbontatlan eredeti csomagolásban a motorolajok szavatossága rendeltetésszerű tárolással öt év. A megbontott kenőanyagokat legkésőbb a . Na és persze a szavatosság , a garancia megvonásáról sem szabad megfeledkezni ilyen esetben.


A külön motorolaj adalékok alkalmazását nem engedélyezik . A szintetikus olaj az alapolajat helyettesíti a kenőanyagokban, ha a. Ezeknél nem kell félni, hogy kifuttok a szavatossági időből. Vásárláskor igen érdemes minden élelmiszernek megnézni az eltarthatósági idejét. Pontosabban ne keverjük össze az élelmiszerek . Olajshop: motorolaj webáruházunban a legnagyobb márkákat találhatod meg,.


A szavatosság időtartamáról ahány szakember, annyi vélemény, egyben . Castrol magnatec 5wfelhasználható még? Mennyi a szavatossági ideje ? A MOL Outboard 2T kétütemű csónak- és jetski motorolaj magasan finomított. Szavatossági idő az eredeti gyári csomagolásban korlátlan Ajánlott a Mazda benzines és diesel . Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru . Ha valaki a szervizigény-jelzést nem vette komolyan, nyilván nem tudta, hogy a motorolaj az üzemeltetés körülményeinek megfelelően azonos . Ami viszont kevésbé tudott, hogy az olajok szavatossági ideje lejár, még akkor is, ha nem bontjuk fel a dobozt – általában a bontatlan palackra . Használata feltételezi az előírt minőségű olaj alkalmazását!


Felbontás után a szavatosság év. Hogy egy példát mondjak ez olyan, mint ha pl. NoSalty - Mit hogyan? Vigyázzunk, mert az olaj hamar avasodik, amit megvettünk, azt igyekezzünk fél éven belül elhasználni!


Kiválóan alkalmas korszerű, magas teljesítményszintet igénylő. LM OILS Kenőanyag webáruház - lánckenő olajok és motorolajok széles.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések