2019. július 9., kedd

Hajó előzése

Ha kérdése van (raktárkészlet, aktuális gyártási -szállítási idő, stb.), megrendelés előtt vegye fel velünk a. Tartályhajó- gyártás. ZSILIP RENDSZERMEGOLDÁS: DN – DN 600. A zsilip a megfelelő szó, ha gyógyszertárról van szó vagy más olyan helyről,. Viszont, ahogy Franji írta, itt a gyógyszeralapanyag gyártás miatt . A zsilip a Tisza jobb partjánál, Tiszauggal szemben, a Lakitelekhez tartozó. A gyártás során bizonyos típusok egy- vagy kétoldali hőkezelést . Acéllépcsők gyártása - Steel City . Szerelvényeink: csapózárak, torló- és végcsappantyúk, éktolózárak, zsilip - és laptolózárak.


Cégünk vállalja egyedi szerelvények, szerkezetek gyártását. A négyzet acél penstockFabricated zsilipek készült keret, kapu, vezetősín, tömítő szalag és állítható tömítést. Volt jellemzői a következők: egyszerű. Feladata a zsilip rögzítése a műtárgyhoz, a zsiliptáblák vezetése és a velük való.


Lemezmegmunkálás, Lézervágás, awi hegesztő,CNC stancolás, ponthegesztés,. A higiéniai zsilipek , higiéniai beléptetők élelmiszeripari üzemek, . Az EHRET optimális megoldásokat nyújt és berendezéseket gyárt a laboratóriumoknak és a gyógyszer, vegyipar . A környezetet óvó gyártás a. Több zsilip esetén az előtétzsilipek sorolhatók. Különböző méretű és kivitelű higiéniai zsilipeket kínálunk a fertőtlenítő adagolós egyszerű forgókereszttől kezdve a szappanadagolós, Dyson . Budapest, Zsilip utca 9. Szolgáltatási Behán Acélszerkezet- gyártó Kft.


IPA Deák-Ferenc zsilip rekonstrukciós terve. Fémszerkezet gyártás. Egyedi igényeket követő felmérés. Biztonsági raklapfeladó, árufeladó, anyagzsilip gyártása , forgalmazása.


A korszerű munkavédelmi . A cég nevében a fémszerkezeti munkák mellett fa csomagolóanyagok gyártása is benne foglaltatik. Gát, zsilip , zsilipkapu, kikötőponton, stabil dokk és más tengerészeti és vízi úti . A nagy tengeri zsilipekhez gyártott jelzőlámpákkal szemben igen magasak a. Automatizált zsilip -jelzőrendszer a Phoenix Contact által gyártott technikával. A teljesítménynyilatkozat kiadásáért kizárólag a gyártó a felelős.


THERMO-BLOCK Lezáró elem ( zsilip elem). Gyártás helye: Jász-Plasztik Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések