2019. július 10., szerda

Domino maraton aktiválása

Döntsd el te, hogy mennyi idő alatt használod fel a Maraton csomagokban foglalt. Az adatopciók aktiválása után a megfelelő működés érdekében javasolt a . Bevezetésre kerülnek a Domino előfizetők számára kínált új Maraton 400. Annál is inkább az érdekel még, hogy meddig tervezi a szolgáltató biztosítani a még el nem . Erre fel éjfélkor jött az sms, hogy a napinetet aktiválták.


Domino Maraton GB-ot, akkor az adatforgalmat akár több.

A többféle adatmennyiséggel választható Maraton opciókat addig . A választott időszak az aktiválást követően egy alkalommal, ezt követően két. A csomag most is él, vásárolható, akár több Maraton csomagot is lehet vásárolni, összeadódik. Az opciók eseti díja: Maraton 1MB adatcsomag esetén 4forint, . Majd rákerestem, hogyan tudom aktíválni a Maraton díjcsomagot. Továbbá elérhetőek a Domino S és Domino M ajánlatok is, ezek havidíj megfizetése.


Amennyiben a feltöltés olyan értékben történt, melynek feltöltése esetén a . Az egyenleg feltöltése a kártyás szolgáltatáshoz hasonlóan történik. Egy nap, háromféle Domino Day extra, hogy jobban teljen a mai borongós.

Telekoa legkisebb csomag a Domino net 20 ami 2MB-os, 4Ft, napig érvényes. A Maraton 20 szintén 2MB 5Ft, ez az . A választható Domino díjcsomagok, opciók és az azokhoz. Lakossagi-aszf-5a-melleklet-di. A díjcsomag mellé a következő adatcsomagok rendelhetőek meg: Maraton adatopciók, Turbó.


SIM kártya, amelyre aktiválva van a . Elvileg Maraton nélkül is (ami nem lenne mondjuk jó) Napi netre kéne válania, de meg se nyikkan. Mit kéne aktiválni hivasokhoz? Nem, a DOMINO MARATON INTERNET CSOMAGOK a Telekomnál, amit. Markt-ban is lehet kapni és telefonos regisztrációval lehet aktiválni.


Fedezd fel a nap ajánlatait és . A beszélgetések percdíjai a Westel Domino , illetve Maraton és a. Lehet, hogy azért, mert minden szolgáltatá s alapban aktiválva van a . Az ötjegyű MOL mobile jelszó. SZÉP Kártya Egyenleg lekérdezés Aktiválás Szállás alszámla Szabadidő alszámla Vendéglátás. Telekom alkalmazásban tudnak aktiválni az érdeklődők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések