2019. július 23., kedd

Merevlemez teszt

Merevlemez teszt

Ugrás a(z) Néhány tanács hogyan válasszon megfelelő külső merevlemezt részhez - Szándékában áll a merevlemezt stabilan a számítógéphez . Külső merevlemezek 40. Mely külső merevlemezeket. Módosultak a WD Purple merevlemezek cikkszámai.


Merevlemez teszt

A CrystalDiskInfo segítségével alapvető merevlemez tesztet futtathatsz a számítógépeden és többet tudhatsz meg az adattároló eszközeidről. Ez a merevlemezek esetében “C” -vel kezdődik. Ezzel a teszttel a merevlemez felülete vizsgálható meg több különböző módszerrel, melyek egy része nincs hatással a. A legjobb nagykapacitású merevlemez : Toshiba X3Nagy tárhely . Hard Disk Sentinel Súgó, Súgó, Merevlemez Tesztek. Milyen merevlemezt vegyek?


Néhány hete az Egyszer már láttam autót, illetve a Trollverda facebook oldalain már megosztottuk a nagyérdeművel, hogy érkezett a Teszt a lelke mindennek . Szerencsére a merevlemezek S. HDD milyen bőrben van, és készüljünk-e a halálára. Mi az az Alza teszt ? Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a belső merevlemezek termékekről. Egy kézben vannak a legmegbízhatóbb és a legmegbízhatatlanabb konzumer merevlemezek , a HGST-n kívül pedig szinte mindegyik . Ezúttal két Seagate és két LaCie márkájú külső merevlemezt próbálunk ki. A négy külső merevlemez teljesítményét is megvizsgáltuk, . Ha a merevlemez -meghajtó sikeresen átmegy a gyorsteszten, de a számítógép merevlemezével továbbra is probléma van, futtassa a részletes tesztet. Egy mondatban úgy lehetne jellemezni, hogy olyan merevlemez , amiben nincs mozgó.


Cikkünk teszt részében látni fogjuk az SSD és a HDD összehasonlítást. HD SSD tesztek , bemutatók. ADATA HD710M 5″ 1TB külső merevlemez leejtés és vízbe merítés teszt. Nem tévedés, egy külső merevlemezt mutatunk be az alábbi cikkben. Jogosan kérdezhetik, miért foglalk.


Silicon Power Diamond Dhordozható merevlemez teszt. Rá szeretnék uszítani egy tesztet , de nemnagyon találtam, Linux-os tesztet , mert Linux-os partíciók vannak rajt. Ha valaki tud segíteni megköszönöm!


Merevlemez teszt

Hello merevlemez vásárlás előtt állok és az a kérdésem hogy kinéztem magamnak egy. Teljesen bőrig áztunk egy pillanat alatt, de az még eszembe jutott, hogy ez a legjobb ADATA HDD teszt , hiszen ha most kinyiffan, akkor nem is . Adataid biztonságban vannak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések