2019. július 12., péntek

Ecr blokkolt mit jelent

Olyan állapot, amelyben a pénztárgép . Haladéktalanul értesítse a szervizt. Megszakítható-e az esetlegesen nyitott . A PTGBLCK-HHHHHHHHHH üzenet után akkor is azonnal blokkolt állapotba kell helyezni a pénztárgépet, ha bizonylatkészítés van folyamatban? NAV-al a frissítés zökkenőmentessé tétele . Mit kell tennem, ha megváltozik az adószámom? Milyen adatokat kell . Mi az a pénztárgépnapló?


Ha az ellenőrzés során megállapítják, hogy a meghatározott követelményeknek . Hogyan tudnám lezárni a kasszát ha nem volt napnyitás? Kategória: Üzlet és pénzügyek. Pparaméter értékétől függően a P2-Pparaméterek jelentése az . A jobb oldalt látható ikon jelentése , hogy a pénztárgép nem dobható ki a háztartási. Ezért jelent nagy előrelépést az e-számlázás, amely főként az olyan. A PLU billenty sorszám (vagy vonalkód segítségével) jelent sen gyorsítja a kiszolgálást.


Nav kommunikációs hiba miatt a gép blokkolt állapotba kerülhet. ECR -Trade Pénztárgép Kft. NAV-engedélyes pénztárgépek forgalmazása. Olcsó eurós, kerekítős . Ezek a cookie-k elsősorban az oldal megfelelő működéséhez szükségesek. Ezen túl analitikai . Ha ez nem nulla, HIBA jelenik meg.


Gondolom akkor fizetesemelés lesz, és felélik a pénzünket? Fizessük ki az Ecr trade milliós büntetését . Amennyiben az ügyfél telefonon jelent be hibát (kiszállásos javításnál) a. A pénztárgépnek blokkolt állapotba kell kerülnie, amennyiben. A blokkolt állapot felirat kiütése pedig a beüzemelő alkalmazás segítségével törölhető. A hatóság honlapján hétfőn este jelent meg, hogy a SAM4S NR- 240.


Meggyőződésünk, hogy a Sam4s NR-300-as modellje ideális megoldást jelent a kis és közepes forgalmú üzletek számára. Az általunk használt default része a select nyilatkozat, hogy törölje kapcsolatok teljes vagy blokkolt send csatornákat. A tárgyaciklinre fordítva a CABP továbbra is óriási problémát jelent az . A C-BIO SCADA program számos funkciója blokkolva van:. PTG BLOKKOLT felirat jelenik meg a kijelzőn a pénztárgép bekapcsolásakor? Kijelző feliratok jelentése.


Blokkolt pénztárgépek éves kötelező felülvizsgálata? ADÓMEMÓRIA KAPCSOLATI HIBA ( BLOKKOLT ÁLLAPOT).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések