2019. július 19., péntek

Mobil xl díjcsomag telekom

A Mobil XXL díjcsomagban foglalt havi díj leforgalmazhatóság belföldön és EU roaming helyzetben alapdíjas hanghívásra érvényes. Az EU roaming többletdíj . ROAMING DÍJAK AZ EU DÍJZÓNÁBAN - MOBIL XL DÍJCSOMAG. Ezt követően új előfizetéssel vagy . Már minden net díjcsomagunkban korlátlanul elérhető a közösségi média, chat,.

A Mobil XL díjcsomaghoz díjmentesen adjuk a MultiSIM szolgáltatást, mellyel . Korlátlan Net belföldön. A korábbi Mobil XXl korlátlan csomaghoz nem volt kötelező net csomagot is választani, na ez megszűnik, azaz az új csomagoknál. A T- Mobile szélessávú hálózatán kényelmesen, kompromisszumok nélkül internetezhet. Mindenkinek adott a lehetőség, hogy . MobilOtthon Prémium díjcsomag díjai.


A Magenta csomagba bevont dolgozói mobilcsomag esetén megduplázzuk. A Net XL díjcsomag maximális letöltési sebessége több eszköz egyidejű .

Válaszd a Mobil L vagy XL díjcsomagot , év hűséggel és korlátlan belföldi mobilnetezést adunk ajándékba a nyárra. Mobil M, L csomagokban), a Mobil XL csomagban hálózaton kívül is . Kötelezően választandó minimum mobilinternet szolgáltatás. Kedvezményes dolgozói mobilcsomag igénybevétele esetén a Magenta1. HAVI DÍJAS MOBILCSOMAG. MESZK tagi díjcsomagok.


OTTHONI INTERNET: Net XL : Net L:. Akár korlátlan beszélgetés hálózaton belül és mobilnet belföldön, EU roaminggal. Telekom mobiltelefon. Amennyit szeretnél, amiből szeretnéd. A mobil - díjcsomag és a hozzá kapcsolódó kedvezmények új vagy meglévő előfizetéssel is igénybe vehetők.


Mobilinternet díjcsomagok működésére vonatkozó további feltételek. A DuoNet opció a Next XL és a Next XL Aranytárskártya díjcsomagokban díjmentesen . A hang díjcsomagok közül a Mobil XL díjcsomag vehető igénybe önállóan. Az opció a Mobil L-es vagy XL -es díjcsomagot használóknak jár, akár most . Next S, Next M és Next XL Aranytárskártya díjcsomagok.

Mobil L és XL csomagjaira kétéves hűségidővel előfizetők számára . Lakossági Társasházi OPTIC Home díjcsomagok. Air Home XL , CABLE Home L. Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt. Szép szám díja (Silver). UPC Mobil L díjcsomag - belépési díj.


UPC Freedom S díjcsomag - belépési díj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések