2019. július 16., kedd

Eladó szigetek 2018

MasterHomes luxusingatlanok. Lenyűgöző villa eladó csodás kilátással a Fertő-tóra. Tekintse meg kínálatunkat és foglaljon időben! Ideiglenes lakóhely (nyaraló, hétvégi ingatlan ) iránt érdeklődik?


Horvátországi eladó ingatlan. Villa La Bella Casa - ház kiadó , Kaštelir . Dalmácia, Vodice, Sibenik, apartman. ELADÓ HORVÁT INGATLAN ISZTRIA ! Környék: további települések. Zadar - Zadar kelet - Hazak.


Eladó tengerparti ingatlanok az Adrián. Isztria , Középisztria , Svetvincent. Ingatlan azonosító (ID). Tengerparti nyaralók.


Az apartmanok már az építkezés ideje alatt is értékesíthetők. Opcionális lehetőség, tőkéstárs belépésével, közös befejezés. Telek méret: 2m 2. Fürdőszobák száma: 2. Szereti az egyedüllétet?


Pihenjen távol a városok zajától érintetlen természetben található házak valamelyikében. Keressen eladó horvát apartmanok, házak, nyaralók között! Eközben az évekkel ezelőtt vásárolt ingatlanok tisztázása és az ingatlan.


Akár ezer euróért is lehet horvátországi ingatlant vásárolni - tudtuk meg a hét elején az isztriai nyaralótulajdonos Demszky Gábortól. A háromhavi átlagkeresetből megvásárolható. Befektetés, ingatlanok , apartmen a horvát tengerparton, Adria. Lassan, de folyamatosan nő a nyaraló jellegű ingatlanok ára. Ennyiért lehet horvát nyaralója - ingatlanárak.


Hozzáadás a kedvencekhez . Novi Vinodolski ingatlan. A tengerpart 5méterre, . Válassza Ön is a Duna House szolgáltatásait! Cartographia útikönyvek, Cartographia Kiadó , Bp.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések