2019. július 8., hétfő

Lg tv tápegység hiba

Jelenlegi TV javítás akciónk kedvezmény. LG 3smart tv ,egyik naprol a másikra, nem kapcsol be,csak 3-at villan elöl. Legvalószínűbb a táphiba.


A leggyakoribb led tv hiba a háttérvilágítás probléma. Abban szeretném kérni a segítségedet ,hogy van egy cm-es LG lcd tv.

Tápegység hibás a kicsike, nálam körül kijön a felújítás. A másik leggyakrabban előforduló hiba a tápellátás nem megfelelősége vagyis a tápegység romlik el. A galériában egy régebbi típusu LG készülék látható belülről. ELKO kondenzátorait (450v 21uF) amennyire lehet ellenőriztem, . Hang van tehát valószínűleg a TV része működne.


Valamint jelenleg ebben a. Ez egy elterjedt, könnyen javítható hiba , bárki meg tudja csinálni aki felhasználó szintű forrasztópáka kezelésre. Alaplaphiba esetén viszont menni szokott a háttérvilágítás.

LG TV szervíz Budapest VII. PSC power supply, táp panel javítás vagy csere szükséges ilyen tv hiba esetén. Samsung LG ÉS EGYÉB TV szerviz. D39F185N 3c 17MBTELEFUNKEN tápegység.


LCD LED csere, táp , . FHD 120Hz T-con panel. Amennyiben az adott panel még javítható. Táphiba , a készenléti táp néhány kondenzátora tönkrement. LG edge led panelt csíktalanítani. Alaplap, táp , tcon, kijelző, led sor csere, panel javítás.


LG Plazma tv panelek egyben, hibás , hiányos(alkatrésznek) - Egyéb műszerek,. Törött kijelző esetén a táp és az alaplap használható fel a tévéből. Alkatrész áron egyes típusokat felvásárolunk. Főleg Samsung tv felvásárlás és LG tv.


LG terméktámogatási és kapcsolattartási információ. Philips GR1-AX TV tápegység működése. ICC20) CRT Tv rövid hibaesetek.

Tudom hogy ez a téma nem idevág. Adott egy lg tv , mindent végig próbáltam, a kábel ad jelet. Valószínű hogy a tv készülékben van . Például: Rack tápok, egyedi készülékekből, TV -kből kiszedett táp panelek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések