2019. július 18., csütörtök

Interpol körözési lista 2019 magyarok

Közérdekből nyilvános körözések. Interpol körözési listáján, közülük hét nő. A listán egy éves drogkereskedő a legfiatalabb.


A körözési alportál elérhető a rendőrség hivatalos oldalán. Keresnek csalót, rablót, olyat, aki. A legfiatalabb a listán egy éves drogkereskedő. A bűnözők köztünk járnak, veszélyeztetik a te és az . Rákapcsolt a rendőrség, itt a körözési toplista. Korábban a témában: Budapesten fogták el a Ronaldo nemi erőszakos.


A BRFK tavaly 4körözött embert fogott el. Németországban fogtak el egy magyar csalót. Ezt a képen látható fiatal lányt keresik.


Tavaly januárban indult a rendőrség körözési toplistája. Nemzetközileg körözött gépkocsikat foglaltak le Csongrád megyében. Egy személyt megöltek, egyet elfogtak, a lista maradék szereplői így is . Ismét nyilvánosságra hozzák majd az országos körözési toplistát, ezen ötven körözött. Volt haszna a listának , mivel jó néhány elkövetőnek sikerült az.


Egy másik nagy port kavart ügyben az egyik legkeresettebb magyar. Magyarország területén végzett körözési eljárás, kivéve az. Bulgária máris kérte az évek óta körözött bankár kiadatását.


Vajon szerepelt-e Dobrev és Gyurcsány a VIP- listán ? A cikk forrása: Ripost nyomán Magyar Nemzet. Rózsa Sándort „keresi” a rendőrség az Instagramon. Hernádi Zsolt a vörös körözési listán.


A magyar rendőrség megkapta a horvát szervek megkeresését a. A keresett személyek listája ide kattintva olvasható. Ha ezt a férfit nem fogják el a körözési fotója alapján, akkor senkit! A váci rendőrség körözést adott ki Puskás Laura Zsófiára, a kislány december -én tűnt el.


Durva, mire vetemedtek: négy magyar a nemzetközi körözési listán. Magyar csalót szállítottak haza Thaiföldről - Videó! Független üzleti és pénzügyi portál, benne magyar és nemzetközi hírek , elemzések, tőzsdei információk. Vecernji List című horvát napilappal. Ez a két személy körözés alatt áll, segítsenek őket megtalálni!


A rendőrség a lakosság segítségét kéri az 50 . Címkék: nemzetközi körözési lista , Ramush Haradinaj , elfogatóparancs . A Jutarnji List című horvát napilap azt írta:.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések