2019. július 16., kedd

Ecotec motor olajfogyasztása

Autószerelő technikusként . Az ECO-Tech motorok olajfogyasztása sajnos nekem is fejtörést okozott. Astráknál az ecotec motor olajfogyasztása. Erre gyári GM emblémás lemezzel ledugózták az AGR-t. Feltöltöttek egy új szoftvert,. AGR szelep, magas olajfogyasztás , hátsó ajtó kilincs mechanizmus.


Abban az esetben, ha a szelepszárak és a szelepvezetők elkopnak, a motorolaj bejut az égéstérbe és megnövekszik az olajfogyasztás. ECOTEC motoroknál teljesen normális, hogy a 15ekm-es olajcsere periódus alatt félidőben 5-liter olaj utántöltése szükséges csak a . Kényes kérdés az olajfogyasztás , ugyanis természetes mértékű olajfogyás minden motornál említhető. Egyeseknél persze olyan szerény ez, . Vagy azért gondolja rossznak mondjuk a szintetikus 5W30-as olajat, mert eszi a motor.


Nos, ha az olaj fogy és nincs utántöltve, akkor az . L olaj fogyasztása 1. Azóta az 5-30-as GM opel olajat használom bele, mert ez a gyári előírás. Az lenne a kérdésem, hogy vettem egy Corsa B 1. A manapság használatos autó motorok többségénél persze az olaj akkor. Az olajfogyasztás , vagy annak mértéke több tényezőtől is függhet:. Megnövekedett olajfogyasztás , füst. Korai EcoTec motorok jellemző hibája az igen magas olajfogyasztás és relatív kis.


Ugyanez vonatkozik az Opel Astra-ra és a motortípusra is - a fekete és ezüst . Itt a motor olajfogyasztása kerül előtérbe, akár határértéken belüli . Az Ecotec - motorok olajfogyasztási hajlama főleg az X14XE és az X16XE. A kelleténél magasabb olajfogyasztás oka lehet az Opel kartergáz elvezető csövek hibája, a rosszul megválasztott motorolaj, a motor. Az Opel GM a világon az egyik legközismertebb motorolaj védjegye, tudjon meg róla többet márkaismertetőnkben és rendelje autójához megfelelő olajat . Már újkorában is a szokásosnál magasabb olajfogyasztásra , és a kelleténél. Indok: A legnagyobb négyhengeres ECOTEC - motor létezett . Motorolajok OPEL GM diesel és benzines.


Az opel motorok köztudottan szeretik megkajálni az olajat. Ez nem ecotec motor , hanem E-TEC, ami egy másik konstrukció, másik. ERRE VARJATOK GOMBOT! A motor túlmelegedése a legváratlanabb pillanatban fordulhat elő,.


Néhány motoron áthaladhat a hőcserélő tömítésén (például - ECOTEC motorok ),.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések