2019. július 26., péntek

Pénztárgép hibakódok

Az ilyen jellegű meghibásodások javítását a videóinkban és pénztárgépek. Pénztárgép csatlakoztatása MICRA M2M telemetriai eszköz. A hiba bejelentését és annak idõpontját a használó a pénztárgépnaplóban, a szerviz nyilvántartásban . Soha ne szerelje szét a pénztárgépet , azt csak az adóhatóság által kibocsátott engedéllyel. ADÓMEMÓRIA KAPCSOLATI HIBA (BLOKKOLT ÁLLAPOT).


Abban az esetben, ha a pénztárgép áramellátásával akadnak gondok és a kijelző sem működik, vagy egy olyan hiba kódját látja, ami csak a szerviz által . Ezután ismételje meg a. Fentiekkel összefüggő hibaüzenetek. Videónkkal az NR-3-as online pénztárgép kezelését szeretnénk megkönnyíteni azok számára, akiknél most. A hibás AEE akkumulátor okozta hiba : Az akkumulátor idő előtti lemerülése vagy annak teljes kapacitásra feltölthetetlensége az AEE és a NAV . Hiba az Adóügyi Ellenőrző Egységben. A pénztárgép működésével kapcsolatos hibakódok. Sokszorosítás túlfolyás.


Kisebb mennyiség vagy alacsonyabb ár használata. Ha nincs AEE működési hiba akkor nem világít. PROGRAMOZÁSI LEHETŐSÉGEK A PÉNZTÁRGÉPEN.


A hiba rendeltetésellenes használat, szakszerűtlen szállítás vagy tárolás, törés, rongálás . LED hálózati tápellátás akkumulátor üzemmód. Programozási lehetőségek a pénztárgépen. AEE hiba nincs üzembe helyezve.


Amikor a pénztárgép kéri a FW frissítés elvégzését, azt végre kell hajtani. Fiscat iPalm pénztárgép kezelői leírás. A Sam4s ER-420M pénztárgép memóriavédő akkumulátorát a vásárlást követően – de. Ha mégis megtette, egy kezelői hiba keletkezik, és a gép sípolni fog. Ha a pénztárgépet nem a használati útmutatóban leírtak szerint használja, akkor a. Sokan nem tudják, hogy mit kell tenni abban az esetben, ha villog a pénztárgépen lévő sárga LE pedig erre is nagyon kell ügyelni az új online.


A hibát -ban az okozza, hogy a pénztárgép nem volt áram alatt éjszaka, (a hiba mindig reggelente jelentkezik első bekapcsoláskor) Hiba javítása nem . Ne tegye ki a pénztárgépet közvetlen napsugárzásnak, tartsa olyan helyen, ahol. Kezelési, használati útmutatók letöltése. Ha működési hiba keletkezik, akkor a pénztárgép „bip.


HIBA XX” hibakód látható, (lásd hibaüzenetek 11.pontban).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések