2019. július 2., kedd

Pg jelentése rp

RP = Role Play = Szerepjáték. RP -s = A szabályokat betartó játékosra használt jelző, akivel élmény játszani. PG = Power Gaming = Hősködés. RP : RolePlay - Annyit tükröz, szerepjáték, úgy kell viselkedne mint a. PG : PowerGaming - Hősködés, olyan dolog amit a valóságban nem . Hogyan dekódolják őket?


Maga a közelmúltban elkezdte játszani a sampot, és azon tűnődött, hogy mi a játékmód. Főbb fogalmak: OOC: Out Of Character - Ez a karaktereden kívül történik. Beszélgetni a b gomb lenyomásával lehet.


IC: InCharacter - Ez . UnderWord Roleplay Samp Klán. Kezdőlap Roleplay Szabályok. Saját szavaiddal fejtsd ki mit jelent számodra a Roleplay szó!


A legfontosabb az hogy mit jelent az RP : Role Play ami csak annyit jelent hogy szerep játék! A DDeat Mich jelentése ok nélküli ölésez tiltott . RP - Roleplay - Annyit tükröz, szerepjáték, úgy kell viselkedne mint a való. PG - PowerGaming – Hősködés, olyan dolog amit a valóságban nem mernél . Force RP : Tilos a saját RP -det más játékosra ráerőltetne illetve . Ez olyan mintha igazából össze-vissza lövöldözne. DeathMatch(DM) = RP ben ezt úgy nevezik, OK nélküli ölés. OutOfCharachter(OOC) = Magyar jelentése : . Az RP nagyon nehéz és csak nagyon kevesek vannak akik nagyon tudnak, kb 3: 10.


PG (PowerGaming) - Hősködés. Amikor rád tartják a fegyvert és te elfutsz. A karakternek RP hűnek kell lennie, a lenti Szabályoknak megfelelően. PG ( Power Gaming): Hősködés.


Tilos a hozzászólások jelentése abban az esetben, ha semmilyen szabályba . Sorolj fel RP szabályt, és a jelentését is kérem! MG: MetaGaming - OOC információ felhasználása IC. Jelentés a csehszlovákiai magyar társ.


Példa: -Futás közben ugrálsz . RP jelentés - szotar. Idegen szavak és kifejezések szótára. Egy voice alapú RolePlay szerver.


Itt nincs kötelező teamspeak használat ki véve pár frakciót ami elengethetettlen. IRL (In Real Life): Játéktól és Szereptől függetlenül, a való életbeliségre utal. IC (In Character): A játékban az általad alakított karaktereddel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések