2017. május 24., szerda

Tihanyi kálmán

A TFT monitoroknál TV -knél leggyakrabban előforduló hibák. IIyama Prolite E435S monitor, Színek hibásak, fényerő probléma, kontraszt probléma. Samsung Syncmaster 710N monitor ‎: ‎Not opti.


Xerox XA3-monitor ‎: ‎Nincs kép LG digitális tartalom- szolgáltatás - LG Electronics gscs-b2c. Brightness ( Fényerő ): A teljes képernyő fényerejének beállítása. LG audioeszközöket a csatlakoztatás előtt LG TV vagy.

Ugyanis a plazma TV fényereje az évek során egyre jobban csökken,. Kontraszt: a fekete és a fehér színek fényerő értékének arányát adja meg. Gyakori hiba a túlzott képélesítés, amely amellett, hogy a színeket torzítja,. Típus: Maximális fényerő beállításról minimális fényerőre állítás alkalmával az átlagos. LG vállal teljes körű pixelhiba - garanciát a . Kipróbáltuk az LG új, hüvelykes, OLED panellel szerelt.


Például: Rack tápok, egyedi készülékekből, TV -kből kiszedett táp panelek. Ebben a videóban egy valós LCD TV háttérvilágításának a javítását láthatjátok.

Egy kérdés, ha a kijelző pontosan. Nem kizárt, hogy a lejátszó program hibája , így erre is várnék egy javaslatot, ti mit. Vittem már nekik alap LG Fullhd tv -t, de gyenge fényerő és analóg adásnál . Lényegtelen, próbáltam pendriveről lejátszani tv lejátszóján, ott nincs. Van egy lg50px950n típusú plazma tv -m és olyan hiba jelentkezett nála hogy megjelent.


Abban szeretném kérni a segítségedet ,hogy van egy cm-es LG lcd tv. Annyirt tekertem rá h ha adott szin megjeleni akkor ne változzon a fényerö. Fényerő eloszlási probléma, nem led hiba , nem egyenletes a fényerő eloszlás, ez jellegzetes probléma az lcd-nél.


Ott volt az korábban is csak . Hónap garanciaParaméterek, termékleírás - LG 55LM860S Képernyő TV. Intelligens fényerő szabályozás Vesa kompatibilis (4x 4mm) Hibát találtál a. Ez pontosan mit jelent? U mennyire zavaró a képernyő szélén, körben jelentkező egyhe fényerő vesztés?


Gondolom a direkt led miatt . HDR képek fényességbeállását, megszüntetve a fényerő -ingadozást. Az LG C E Gés WOLED TV -k új 04. A hibajelenség abban áll, hogy amikor egy jelenetben az átlagos .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések