2017. december 28., csütörtök

Lökhárító védő

Autós ülésvédő védőborítás védőtakaró védőhuzat háziállatoknak 1. Trixie csomagtér védőhúzat - apro. A Dexter védőhuzat tökéletesen védi a csomagtartó felületét a kutyaszőrtől, kosztól vagy az. Csomagtartóba való védőhuzat kutyaszállításhoz DEXTER, M. Kutya takaró autó üléshuzat védő takaró kocsi huzat Ülésvédő csomagtartó védő 1x 1cm.


Tépőzáras és nylon szalagok a csúszásveszély megelőzésére.

A Coverall Deluxe védőhuzat nemcsak a csomagtér alját védi a különféle szennyeződésektől, hanem a csomagtartó belső oldalai is tiszták maradnak - még . Dogtech SC06HEM Védőhuzat állítható feszességgel, fogásjavító bőrrel. Terítse szét a védőhuzatot a csomagtérben - úgy, hogy a tépőzáras csíkok lefelé. A védőhuzat egy olyan kihúzható takaró, melyet az ülésekre kell helyezni, és a fejtámlákhoz rögzíteni.


Fekete színű védőhuzat a csomagtér tisztántartásához. Ez a csomagtér védőhuzat extra . PETS Állatijó Áruház. Szállítási idő: munkanap. Véd a piszoktól és a kutyaszőrtől.

A tépzős megakadályozza, hogy a huzat . Mucky Pup csomagtér védőhuzat. Csomagtér Védőhuzat - Biztonságtechnika biztonsagtechnika. Olcsó eladó új és használt csomagtér védőhuzat. Akciós védőhuzatok, huzat akár . Vízlepergető gyöngyvászon anyagú, megóvja az autó csomagterét a kutya által . Hasonló termékek kedvező áron.


Kívánságlistához adom. Autós csomagtartóba való védőhuzat , vízhatlan, csúszásgátló anyagból. Magas oldalfala megvédi a teljes csomagteret. A lökhárítóra külön lehajtható rész . Poliészter védőhuzat autó csomagtartóba. VÉDŐHUZAT AUTÓ CSOMAGTARTÓBA 1. AUTÓS OSZTHATÓ CSOMAGTÉRVÉDŐ HUZAT 180x130CM.


Kegel Rex II Ülés Védőhuzat , Védőhuzat autó hátsó ülésére. Erős, de puha, komfortos, praktikus és könnyen tisztítható. A Rex II védőhuzat tökéletesen védi a. Egyéb kutyás kellékek árak, akciók.


Kínálatunkból ajánljuk az ülésvédőket, csomagtartó alátéteket, és a biztonsági övet kutyáknak.

TRIXIE Védőhuzat csomagtartóba, × 1m.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések