2017. május 26., péntek

Gta hungary rp vizsga megoldások

Köszöntünk a GTA : Hungary RP szerver weboldalán! Discord is, ugyanis a megerősítéshez és az RP vizsga elvégzéséhez csatlakozni kell, . Kábítószer hatása alatt tilos a volán mögé ülni. Vezetésre alkalmas kell legyen.


Nem vezethet járműt, mert RP el van törve a lába. Kérdések hasonló témákban: GTA GTA V RP. A GTA : Hungary RP Magyarország első GTA V többjátékos szerepjáték szervere és közössége. Részletek: https://gtarp.


Viszont ha te ismered a szabalyzatot nincs semmi félni valód! Itt a discordon van egy RP Teszt amit ha kitöltesz van esélyed feljutni a. Elnézést kérek hogy ez a videó rövid lett és picit unalmas de ezek a jelenetek már a stream végéről vannak ahol már. Be szeretnem mutatni a most nyilo Los Santos Hungary RolePlay szervert.


Facebook Csoportot hoztunk létre, ahová a játékosok jelentkezéssel tudtok majd belépni, . Egy kedves barátomnak segítettem telepíteni és beállítani a dolgokat, gondoltam egyúttal fel is veszem hátha. Feladatköre:Általános közrendészeti feladatok illetve nyomozói. A GTAVRP, a Grand Theft Auto V játék egyik multiplayer kiegészítője alól működő játékszerver Magyarországon, . Szeretsz online játszani? Ahhol, a szerver még fejlődik, de a közösség . Igaz csak menj oda-öld meg típusú feladatok voltak és úgy az esetek .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések