2017. május 15., hétfő

E felvi ügyfélkapu

A Perczel magyar nyelvi levelező verseny végeredménye. Elkészítettük intézményünk IDEIGLENES FELVÉTELI RANGSORÁT TANULMÁNYI TERÜLETENKÉNT. A részleteket a bővebben gomra kattintva tudják . Felvételi pontok számítása.


BA) szakot, mesterképzési (MA) szakot, valamint DLA és PhD . A Földes Ferenc Gimnázium központi írásbeli felvételi vizsga eredményei:. Szóbeli felvételi időpontok:. Fotókon a fiatalok öröme és bánata.


Korábban a témában: Rejtély, ki fog . Központi írásbeli felvételi : megvannak az eredmények – hogyan tovább? Az adatok tájékoztató jellegűek, . Kérjük, hogy a jelentkezési lapon a - Tanulmányi eredmények táblázatban a 3. HÓNAP, NAP, ÓRA, ESEMÉNY. P, Tehetséggondozó szakkörök indulása.


Ez azt jelenti, hogy elsősorban nem a matek eredmények fognak szórni a . Energiatudatos Iskola. A Diósgyőri Gimnázium . Az alábbiakban tesszük közzé a következő tanévre vonatkozó előzetes felvételi listát,az eredményt az oktatási azonosító alapján találjuk meg. Ideiglenes felvételi rangsor.


Szakgimnáziumi képzések. Az alábbi linken megtalálható az iskolánk jövő évi felvételi tájékoztatója! A középfokú beiskolázás egységes írásbeli felvételi vizsgáinak eredményei. Információk a Szilágyiba való felvételiről. Az itt szereplő pontszámok újraellenőrzés esetén változhatnak.


A mellékelt fájlban közöljük az ideiglenes felvételi rangsort. Itt lesz elérhető a végső eredmény. A felvételi eljárás eredményei négy- és hatosztályos tagozatokra. Tájékoztató a felsőoktatási felvételi eljárásról. Az ideiglenes felvételi rangsor itt olvasható:.


Minden jelentkező a saját eredményét látja az itt található felületen. Az oktatási azonosító (vagy ha volt megadva jelige) megadásával jut az. Túljutottunk a felvételi megmérettetésén, az eredmények és a jelentkezések alapján egy.


A döntést postai úton juttattatjuk el 8. Minden, iskolánkba jelentkező diákot a napokban postai úton kiértesítünk a . Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések