2017. május 29., hétfő

Egyenleg lekérdezés vodafone

Feltöltéseim után mennyi egyenleg felhasználási időt kapok? Vagy vesz le pénzt a kérdezésért mint Pl a pannonnál? A Vitamax számlaegyenleged egyszerűen lekérdezheted: Hívd a 171-es számot és megmondják, . A vodafone -nál hogyan lehet sms-ben lekerni az egyenleget. Az egyenleg lekérdezés 43Ft !

A 171-et kell felhívni! VitaMAX számlaegyenleg (hívással és SMS-ben) és GPRS Internet forgalom lekérdezés (SMS-ben) A számlaegyenleget automata beolvassa, a GPRS . Roaming szolgáltatás tiltása . Egyenleg lekérdezés – egyszerűen, gyorsan és ingyen. Töltse fel telefonegyenlegét a Postán, egyszerűen!


Le szeretnem hasznalni a maradek 10e Ft Vitamax egyenlegemet, mert. USSD ügyintézés, egy menüből választható ki több lehetőség, pl. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz.

Customize your Offer. VitaMax előfizetőként ezentúl megújult honlapunkon keresztül is le tudod kérdezni az egyenleged (díjmentesen). Emellett számos ügyedet intézheted innen,.


Miért éri meg: Azért mert, ha a 171-es egyenleg lekérdező számot hívo a vodafone a válasz SMS-ért forintot levon. Mobiltelefon hírek, vodafone. Az univerzális egyenleget bankautomatán, Internet- és Telebankon keresztül vagy a. A havi egyenleg értesítő oldalon a számla lezárásának napján nyilvántartott tartozásokat, illetve a zárást megelőzően könyvelt befizetéseket . Univerzális egyenleg:. Az átadó szolgáltató ebben az . Látássérülteknek is: nem.


Nyeremények lekérdezése. Belső egyenleg lekérdezése. Az OTP Bankügyfelei olyan extra szolgáltatásokat is igénybe vehetnek, mint egyenleg lekérdezés , valamint a számlaszám ismerete nélkül, csupán a . Az internetes felületre ITT lehet regisztrálni.


Vodafone feltöltés: igen. A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Ehhez meg kell adnia a bankkártya PIN-kódját. Ez a PIN-kód megegyezik a vásárláskor beírandó. Természetesen a NET-es egyenleglekérdezés nem működik.


Annyi pénzt nyúznak le rólad és rúgnak beléamennyit és ahol . Sorry, there were errors:. Mikor telefont vagy SIM kártyát vásárolunk az alábbi lehetőségek közül .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések