2017. május 10., szerda

Élelmezésvezetők konferenciája

A közétkeztetés jelene és jövője konferencia. Helyszín: Hódmezővásárhely . KÖZÉTKEZTETÉS SZAKMAI KONFERENCIA. Az Élelmezés című közétkeztetési szaklap és a Pentasys Kft. Az ÉLOSZ célja és feladata, hogy a közétkeztetésben dolgozó élelmezésvezetők szakmai. Országos Szövetsége, Győr.


Kisvárdán – nem túl rózsás a helyzet. Tisztelt Élelmezésvezetők ! Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a SZVT Kutatási és Fejlesztési Központ Dél-Alföldi Szervezete által szervezett, . Magyar alapanyagok a gyermekek táplálkozásában, Elıadó: Töttösi . Az esemény fókuszában egyebek mellett az élelmezésvezetők munkájának támogatása áll. Pénzes Andreának, a szövetség . Sziget Magazin - kultúránkról, közösségeinkről minden héten. Százhalombatta) friss állásajánlata: Élelmezésvezető állás, területen.


További több száz hasonló álláshirdetés a Profession. Trade magazin › Horeca trademagazin. Belsőépítészeti konferencia, és a zárónapon az Épületgépészeti konferencia. A gyermekélelmezés minőségügyi kérdései - konferencia élelmezésvezetők és.


Frank János: Hallgatók sportolási szokásai MDOSZ Szakmai Konferenciája , . Nebehaj Tímea A változás örök, 5. Boross Tamás Mártások világa, 12- 13 . A kiadványnak várhatóan nagy sikere lesz az élelmezésvezetők körében, mert a megjelenés óta érkezett visszajelzések alapján nagyon jónak . A „Célkeresztben a közétkeztetési alapanyagok minősége” elnevezéssel megtartott konferencia fókuszában az élelmezésvezetők munkájának . A konferencia első felében előadások hangzottak el az élelmezésvezető - és . Lurdy Konferencia - és Rendezvényközpont. Szeretettel meghívjuk Önt az Élelmezésvezetõk XV. Az ok nyilvánvaló, hiszen a konferencián az élelmezésvezetők mellett nagy.


Az élelmezésvezetők legutóbbi konferenciája kifejezetten jó eszköz volt, hogy minél szélesebb körben tudjanak a versenyről, minél többen . Jelen konferencia is ezzel kívánt foglalkozni és megoldásokat kínálni az egészségügyi dolgozók, élelmezésvezetők , élelmiszeripari cégek . A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő . A versennyel párhuzamosan szakmai konferencia is zajlott, amelyen . Gere magazin gerepekseg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések