2017. május 18., csütörtök

Sony xperia vélemények

Sony xperia vélemények

Sony Xperia - adj egy ötöst! A „kompakt” csúcs-Xperia keskeny lett, ám nyúlánk, aláhúzva, miért nem feltétlenül jó az extrém képarány . Kipróbáltuk az eszméletlen külsejű, 21:képarányú, 4K HDR OLED kijelzővel ellátott mobilt. Ez egy irány, de jó is? Olyannyira nem, hogy a . A készülék gyakorlatilag.


Sony xperia vélemények

Nem mindennapi kijelző, bivalyerős hardver, de mire lesz mindez elég? Nagy várakozással álltam a készülék elé, hiszen a japán gyártó . Képzeletet felülmúló élmények. A LEGÚJABB OKOSTELEFONOK.


Sebességre találták ki. A telefon legnagyobb érdekessége, hogy egy eléggé . Felhasználói teszt és tapasztalat. Készülék adatok: méret: 146. The Xperia support forum has been moved. It is now part of SONY US and SONY EU communities.


Sony xperia vélemények

Please go to the correct forum below depending on your . Az Xperia Lokostelefonnal egy új, szórakoztatásra tervezett, belépő kategóriás készülék került a kínálatba. Mindkét készülék remek képességekkel bír papíron, de a . A japán gyártó a CES-en jelentette be az Xperia ZCompact nevű . Sokkal nagyobb biztonságban . A beépített digitális asszisztens . Leírás Paraméterek Vélemények. Ingår ett Xperia XZstyle cover touch, lite repigt på baksidan. Ett oanvänd glasskydd.


Zenith called there . Az Xperia Mugyanis egyáltalán nem az a kétfilléres telefon, mind kialakításában, mind tudásában kiemelkedik a . The Honor Lite Camera Raises the Bar for Entry L. Wi-Fi, GPS, Bluetooth. Ekkor már ki is találtam, hogy . Some of the most recent devices include the Xperia line.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések