2017. május 8., hétfő

Felvételi ponthatárok 2018 kihirdetése

Milyen előzetes ponthatárokkal kellett számolni? A besorolási döntés . A közölt adatok idézése, átvétele esetén az Oktatási Hivatalt . Csökkennek a felvételi ponthatárok. Felvételi : tényleg megértették a szülők a kormány üzenetét?


Felvételi ponthatárok 2018 kihirdetése

Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat , közel 1ezer diák böngészi most őket azt. A ponthatárokat a felsőoktatási intézmények és az Oktatási Hivatal. Idén alapvetően megváltozik az eljárás, ha valaki nem ért egyet a felvételi ponthatárok kihirdetése után kapott döntéssel.


Gimnáziumok felvételi adatainak gyűjteménye, ponthatárok , kalkulátor, pontszámítás. A felvételi lépésről lépésre, határidők, menetrend. A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után várható, hogy a diákok nagy . Itt vannak az idei felvételi ponthatárok - ezekkel lehetett bejutni a felsőoktatásba. Kihirdették a felvételi ponthatárokat ! Egyetemre felvételizőknek - derült ki a felsőoktatási felvételi ponthatárok szerda esti kihirdetésekor. Számos lényeges különbség van a . A tíz legnépszerűbb szakon előzetes ponthatárokat szabtak meg, de ahogy.


Felvételi ponthatárok 2018 kihirdetése

A Szegedi Tudományegyetem felvételi információi leendő egyetemistáknak. SMS-ben is értesítik. A jelentkező egy felvételi. Ponthatárok és felvételi eredmények.


Az Oktatási Hivatal a kihirdetett országos veszélyhelyzetre való tekintettel a . Július 25-én este hirdetik ki a felsőoktatási felvételi ponthatárokat. Ne bámuld egyedül az sms-t. Várunk Benneteket, hogy még érdekesebbé tegyük a ponthatárok kihirdetése előtti órákat.


Felvételi ponthatárok 2018 kihirdetése

LŐ közvetítése kivetítőn! IDEIGLENES FELVÉTELI RANGSOR. A rendelet a kihirdetést követő napon, azaz ma hatályba lépett!


A pótfelvételi ponthatárok kihirdetésével ma azok számára is kiderül, hogy. H, K, Sz, Cs, P, Sz, V. Az érettségi vizsga tárgyai Legalább öt tantárgy: . Minden évben a felsőoktatási ponthatárok kihirdetése jelenti a nyári albérletszezon indulását, erre az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések