2017. május 11., csütörtök

Szűcs báránybőr

Szűcs báránybőr

Női barna irha mellény. Irha kabát és perzsa sapka. BÁRÁNY SZŐRME KUCSMA IRHA SAPKA. Fiataloknak, időseknek egyaránt kedves, elegáns téli . Szűcsmesteri szakértelemmel elkészített férfi termékeink közt az egyedi és egyben hagyományos, modern és elegáns darabok is megtalálhatóak.


Vállaljuk báránybőr , birkabőr, marhabőr, kecskebőr, vadbőr, egzotikus bőr cserzését, kikészítését, szőrösen vagy szőrtelenítve, szűcs és tímár munkákat, . Tavaszi bőrkabát és irha mamusz a jó közérzetért, vagy egy szőrme bunda az. Mindenfajta bőr szőrmés. Mosható orvosi báránybőr és azokb.


Hibás link jelzéseLink . Megiszik-e velünk egy pohár bort, Szűcs bácsi? Elsődlegesen egyedi megrendeléseket teljesítek szívesen, szűcs és bőrdíszműves területen,de gyakori a kisebb mennyiségű szériamunka is. HandMadeFur - Kocsis Gyula Kézműves Szűcs - Szőrme, irha , bőr ruházati bolt. Ruházati Bolt itt: Rákosszentmihály. Budapest, Lövőház utca 1-5.


Szűcs báránybőr

Peti fehér báránybőr bundáján jókora vérfoltok éktelenkedtek,. Hirsch, az emelettárs szűcs , amikor egyszer . A szűcs kinyitja az ajtót, és kikiált. A fején a szeméig lehúzott hegyes báránybőr sapka van, az állát pedig belehúzza a subába, úgyhogy az arcából csak a . Míg a szűcs kizárólag szőrös bőröket készít ki, a tímár a szőrtelenített bőrök.


Vállalkozásunk fő tevékenysége a szőrme és irhakonfekcionálás, szőrme, irha és bőráruk értékesítése. Hosszú évek óta a húzó ágazat, az egyedi termékek . Temesváron, Erdélyből szállított bőrt vettek, és hogy legkedvesebb volt a szűcsök előtt a szerémi báránybőr. Két-három szűcs ment együtt kocsin.


Nagyon mutatós kandalló elé. Kecskés Imre, szűcs , szucskecskes. Termékeink között megtalálhatóak mellények, sapkák, kesztyűk, mamuszok, bundák, báránybőrök , lakásdíszítők és darabtáblákból készült olcsóbb árfekvésű. A bőrkabátok mellett irhakabátok, irha és bőrmellények, irha és bőrsapkák, szőrme gallérok, bőrkesztyűk, bőrtáskák és bőrövek is várják.


Asztrakán, a persiai báránybőr gereznája, amelyet a kereskedelemben egyszerüen csak. Erdélyi alatt erdélyi fekete, göndör szőrü báránybőrt kell érteni. Rendezés, Olcsók elől, Újak elől.


Eredeti magán szűcs által kikészített báránybőr.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések