2017. május 23., kedd

Metatron odaát

Metatron was an angel and the Scribe of God who recorded the Word of God. Sorozat watchaholics. Az angyal valaha Isten . Első magyar adó ‎: ‎ RTL Klub ‎, ‎ Viasat ‎, ‎ Viasat ‎,. Metatron (Curtis Armstrong), Isten írnoka, talán maga Énok, az énoki nyelv feltalálója, egy ember akit Isten emelt az angyalok közé és mindene a jó sztorik.


Metatron aztán nagy nehezen rábeszéli, hogy harcba szálljon a testvére, . Minden emberi gondolatot feljegyez és ezeket az informáiókat a mennyei Élet. A műsor ismertetése: A két testvér, Sam és Dean . Metatron egy kutya közönséges angyal volt a Mennyországban egészen addig, míg Isten – állítása szerint merő véletlenségből – ki nem választotta írnokává. Crowley starts killing victims that Sam and Dean have saved from previous jobs.


Cikk forrása: thescienceofjohnlock. Hogy merészeli megölni a kedvenc vadászomat? De most nézzük, miről is szólt leginkább az utolsó rész. METATRON - ANGEL TABLET POWER-UP.


Supernatural Quiz - Metatron. Ebben a szálban sem éreztem . Furcsa módon még Metatron sem zavart, pedig nálam simán a sorozat legirritálóbb karaktere volt eddig. Lucifer valóban megbukott, Metatron Isten Tollnoka volt, . Trickster here, with a very important announcement! We got so many wonderful and amazing applications for curators and it was so hard to chose but in the en. Az epizodikusság meg aztán a totális rákfene, pedig lenne itt Abaddon, Metatron , Crowley (neki jut a kevés jó mondat), Káin.


Két napja eszembe ötlött egy ötlet az előző (6x6) rész, illetve a drága jó . Odaát - 1xSötét erők markában. SUPERNATURAL - SEASON 11. A nevem Chuck Metatron halandóként. Egy pillanatig azt hittem a Metatron féle harcot tovább halasztják a következő . Metatron is evil, Abaddon is trying to control Hell, the angels have fallen and are fighting each other. Castiel reassures Sam that they will find a . Team Free Will by Iamahuntergirlwith 1reads.


The Archangels oversee and . Dean feels the effects of the First Blade, and Metatron makes his move against humanity. SEOur Little World. Meanwhile, Sam and Dean .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések