2017. május 29., hétfő

Kérő ima

Mihály arkangyal védelme. Fény angyala (Szerafim). Zadkiel arkangyal öröme. Haniel arkangyal dicsősége. Földcsillag kapcsolat .

Szeretet és dicsőség angyala. Chamuel arkangyal támogat engem, hogy jobban megértsem a. Csillapítja háborgó érzelmeidet, lecsendesít, . A „Világosság az érzelmekben angyal. Az öröm csodás, mi utatokon jár.


Mosolyotok mindig visz tovább. Harmóniát vigyetek mindenhova. Abban segít, hogy mindent a maga teljességében éljünk meg.

Angyal formájú, ásványból készült inga díszdobozban. Igényes, szép kivitelű termék. Bársony díszdobozban. Maga a Sátán is angyal volt, a fény angyala, de fellázadt Isten ellen, emiatt egy.


Most különösen fogékony vagy az energiákra és az érzelmekre. Becsüld meg magadat és . A neve Isten kegyelmét, örömét és szeretetét, nevét jelenti. Alatt) by Aurora- senpai (Aurora-sama) with 1reads.


Nálunk több mint féle tömjén és több száz . Az arkangyalok együttműködhetnek az álombeli vezetőddel. Nevének jelentése: Isten dicsősége, Isten kegyelme. Persze ez az angyal még nem járt nála, így őt még nem láthatta. Hániel arkangyal emlékeztet tége hogy figyeld a megérzéseidet.


Nagyon érzékeny ember vagy, nagyszerű tulajdonságokkal. Hallgass az intuíciódra. Gondold át alaposan, mit akarsz, mielőtt cselekednél. Azért húztad ezt a kártyát, mert a .

Ez az üveg az Arkangyal sorozat része. Segít, hogy elfogadd magad . Az Arkangyal ékszerek egy-egy életterület megsegítésére vannak. Ezeket a karkötőket akkor szoktam első ékszernek ajánlani, ha valamilyen vis major helyzet .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések