2017. május 22., hétfő

Bérkarton angolul

MTA SZTAKI online szótár. Magyarország legkedveltebb szótár szolgáltatása. Hallgasd meg a kiejtést is! German translation: Lohnkarteikarte. Hungarian term or phrase: bérkarton.


Jelentéscsoport, hangosszótár, képek, példamondatok, gyakoriság szerinti találat, fokozás- és . Generating of the longest result list (aggregated monthly wage board) by the Contractor is approx. Angol -Magyar szótár. Netán az állásinterjú után kell angolul is beszámolnia a jelöltről? Munkaszerződések és egyéb szerződések kezelése angol vagy német nyelven. Személyügyi nyilvántartások kezelése, listák lekérdezése.


Ha nincs kedve vagy éppen ideje szöszmötölni az angol nyelvi megfelelőkkel, . Web-jelenlét, Online Szabadságtervező, E-bérjegyzék angol. Munkaügyi nyilvántartások vezetése (bérjegyzék, bérkarton , szabadságnyílvántartás, jelenléti ívek biztosítása) . Innentől az összes modulunk használható (Általános lekérdező, bérlekérdező, bérösszesítő, bérkarton készítő, stb.). Szóközt, ékezetes betűt, extra. Ellenőrizhető, hogy a bérszámfejtés a . Szociális hozzájárulási . Kereset nyilvántartások vezetése ( bérkarton és bérjegyzék),.


KIR, angol rövidítésében. Mi köze lehet a világ leghíresebb drámaírójának az . Az elnök, az elnökhelyettesek és a nemzetközi feladatokat ellátó szervezeti egység angol nyelvű. Bérnyilvántartás ( bérkarton , foglalkoztatottak illetményügyei). A vezetői, HR és a sales állásajánlatokban az angol nyelvtudás és a számítógépes ismeretek mellett gyakran megkövetelik már a coaching eszköztárban való . Bérlap, bérkarton , . A Szatmár Optikai Kft. Informatikai szakmai angol nyelv.


Listák, lekérdezések (adó, járulékok, bérkarton , tb és adó igazolás). Az e-mail az angol ”electronic mail” kifejezésből származik, ami „ elektronikus posta”- ként vagy. Mindenki a saját intézményének dolgozóit.


AZ ORSZÁGGYŰLÉS ÉPÜLETÉBEN MAGYAR, ANGOL , OLASZ NYELVEN.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések