2017. május 16., kedd

Boon rendőrségi hírek balesetek ma

Rendőrségi összefoglaló. Halálos baleset , távoltartás és őrizet az elmúlt órában. Baleset a 37-es főúton. Katasztrófavédelmi hír. Két gázpalack hevert a fűben.


A járőrök ittas vezetőket szűrtek ki a forgalomból. Prostitúció, rendzavarás, halálos baleset az elmúlt órában. Tiltott prostitúció, eltiltott sofőr, tizenhat baleset. Az összes mai baleset és bűnügy. Kék hírekbaleset , öngyilkosság, rendőrség.


Ezenkívül a rendőrség még tizenkét ittas és egy bódult sofőrt szűrt ki a. Szokatlan baleset történt pénteken délelőtt órakor a Lillafüred felé vezető úton Miskolc. Nem tartotta be a megfelelő követési távolságot a éves férfi, aki ellen már meg is indult a rendőrségi eljárás. Már nem bírtam a mai nap amit Ózd város lakoss. Horrortanya Baranyában: válaszolt a rendőrség.


Súlyos balesetek – Győrújbaráton és Kimlén is csúnyán törtek a kocsik – fotók A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök négy személyi sérüléssel és három . Anyagi kárral járó ütközés pedig négy esetben jutott a rendőrség tudomására. Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből. BOON Újabb halálos közúti közlekedési baleset történt, ezúttal Miskolc és Kistokaji elágazás között a 3-as számú főúton . Debrecen – A sofőr könnyebben megsérült, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. További digitális újságainkat elérheti az arhívumban! Lapozza legfrissebb kiadásunkat.


RSS Legutóbbi kiadásaink. Kék Nyíl rendőr íjász mesterlövő bajnokság - boon. Felborult a kukáskocsi – áll az egész főút.


Olaszliszka térségében közúti közlekedési baleset történt, a helyszínelés idejére a rendőrség teljes útlezárást rendelt . Mire Sátoraljaújhelyről a mentők megérkeztek, Szögi Lajos már belehalt súlyos. A rendőrség három gyanúsítottat vett őrizetbe, köztük a helyi cigány .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések