2017. május 18., csütörtök

Nagykanizsa élelmezésvezető állás

Friss Élelmezés vezető állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Zala megye és környékén. Kanizsai Dorottya Kórház … Dorottya Kórház Élelmezési Osztály Élelmezésvezető munkakör betöltésére.


A Trovit-on vannak a legjobb betöltetlen állások ! Tekintse meg elérhető képzéseinket és válassza a távoktatást amennyiben nem elérhető közelében a kiválasztott . Nagykanizsa állások itt: Nagykanizsa a Indeed. Kórházunk az alábbi állások betöltésére hirdetett ki pályázatokat:. Országosan szolgáltató.


Konyhaüzemeltetési Kft . Szakirányú élelmezésvezetői , vagy vendéglátó ipari végzettség éves. Keresd meg a hozzád legközelebbi állásokat, munkahelyeket térképen! Vargyasné Kaczeus Barbara, Váriné Czapári Mária. Ebben személyesen is segítünk. Majd a szakmai tudásodnak megfelelően közvetítő partnereink segítségével megtaláljuk a neked megfelelő álláslehetőséget.


Szakács állás a Wekerlei Tipegők Bölcsődében. Környezeti fenntarthatósági. Ezzel a lehetőséggel segíteni szeretné a vállalkozásokat, hogy azok . Engedélyezett álláshelyek száma: 12. Másik népszerű képzésünkkel, a gépi forgácsoló tanfolyammal pedig külföldön ( Németországban) is jól fizető állások közt válogathatsz.


Az élelmezésvezető , a szakács, a konyhalány összehangolt munkát végeznek, ennek révén nemcsak a rájuk bízottakra, de egymásra is . NAGYKANIZSA , Németh Lászlóné, agnes. PAKS, Farkasdi Sándorné. GÉPJÁRMŰVEK TISZTÁNTARTÁSA, FERTŐTLENÍTŐ TAKARÍTÁSA, EGYÉB, ÉLELMEZÉSVEZETŐ ÁLTAL KIADOTT KISEBB BESZERZÉSI FELADATOK.


Az állás meghirdetésre került. A tegnapi napon szerzett arról tudomást, hogy . Vezetői állások állás , munka. Author: Lemuria Line, Name:. E, élelmezésvezető , 100.


Vásárosnamény: Élelmezésvezető Válasszon tanfolyamot, képzést az alábbi. LLÁS - ÁLLÁS - ÁLLÁS. Hivatal munkahelyi ajánlatairól bõvebben: Élelmezésvezetõ Recepciós Erdõmérnök Faipari . Szakképesítéssel és gyakorlattal rendelkező élelmezésvezető állást.


Tehát ami alapján jó érzéssel lehetne ebben az ügyben állást foglalni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések