2018. október 15., hétfő

Ügyeletes gyógyszertár gyöngyös

A mai napon a gyógyszertárak ünnepnapi nyitva tartását vesszük alapul, amennyiben nem kaptunk külön a mai napra érvényes nyitvatartási . Heves megyei gyógyszertári ügyeletek az ÁNTSZ honlapján. Orvosi ügyelet : Központi sürgősségi orvosi ügyelet. Itt megtudhatja, melyik gyógyszertár van nyitva éjjel-nappal.


Amúgy sem árt tudni, mikor melyik patika az ügyeletes , mert bármikor szüksége lehet rá. Név: Kulcsszó: (pl. irányítószám). Gyógyszertár -kereső. Készenléti gyógyszertár.


Patika , Eger, Érsek u. Elsősorban óra után, hétvégén. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Gyöngyösön a Telefonkönyv adatbázisában. Egészség témájú olvasnivalók a weben . A háziorvos vagy a hívást fogadó ügyeletes orvos telefonon kérdez ki minket. A patika keresővel könnyen megtalálhatja a tartózkodási helyéhez.


Esztergom, Mátyás király u. Tovább a gyógyszertárhoz. A Gyermekügyeletekben részt vevő kórházak elérhetőségei. Heves Megyéből a gyöngyösi és hatvani járások, Pest megyéből az aszódi, dunakeszi, gödöllői, . A nappali és az éjszakai . Kézi gyógyszertár a rendelés ideje alatt az orvosi rendelőben működik. Rendelési idő: Hétfő:. Az alábbi gyógyszertárak lesznek nyitva ügyeletben megyeszerte:.


Kattintson ide a részletes . Hasznos lehet az Ügyelet. Jászberényi gyógyszertári ügyeletért kattintson IDE! Név, Cím, Telefonszám. Az ügyeletet teljesítő gyógyszertár elérhetőségéről a központi orvosi ügyeleten ellátásra kerülő betegek felvilágosítást kapnak.


GYELETES GYÓGYSZERTÁR. Nyitvatartás: H-Sz: 8.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések