2018. október 29., hétfő

Lamborghini koktél

This champagne cocktail recipe has everything we love about a classic cosmopolitan cocktail, but with the addition of bubbles. Az alábbi tippben egy nagyon látványos koktél elkészítést mutatjuk be, amit bárki megtanulhat. Koktél festett üveggyöngyök, a nyár zamata gyöngyökbe zárva.


Gyöngyfűzés a hobbi a munkád? Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Idealno piće dok surfate po omiljenom webu, čekate dečka, flertujete s neznancem ili ćaskate s frendicom.

Strain into a chilled cocktail glass, then garnish with lime. Régen nagy kedvencem volt a Cosmo. Ha elmentünk a lányokkal szombat este, sokszor ezt ittuk. Nem tudom megmondani, miért, biztos az Y . Többrészes mixertanfolyam sorozatunkban a standard koktélok elkészítését és.


Elkészítése pofonegyszerű, mindössze vodka, Cointreau likőr, lime és vörösáfonyalé kell hozzá. Az összes hozzávalót jéggel egy shakerbe . A hozzávalókat shakerben jéggel alaposan összerázzuk. Hűtött koktélospohárba öntjük.

VISSZA A KOKTÉLOKHOZ. Bols Vodka cikk lime leve ml áfonyalé. A jégkockákat tegyük a shakerbe, adjuk hozzá a vodkát, az áfonylevet, a lime levét és a curacaot. Tegyük rá a shaker tetejét és 8-másodpercen keresztül . Cosmopolitan koktél - koktelkereso.


Ez pont a középhatár. A Szex és New York c. Nem csak a főszereplő Carrie Bradshaw de még az ital kitalálója is a női nem. Triple sec vagy Cointreau. Hozzávalók személyenként.


Limelé, cl Áfonyalé. Akár Margarita, Bloody Mary, Manhattan, Dry Martini és Daiquiri: rázzuk össze ebben a szép COSMOPOLITAN shaker-ben. Részletes információk.


Egy tökéletesen nőies ital, vodka koktél, amit bármilyen alkalomkor kérhetsz kedvenc . A hölgyek körében a legnépszerűbb koktél. Kellemes, nem túl erős és . Kattintson ide a kép nagyításához. Tudta hogy New York kedvenc koktél -bestsellere nem is a híres városból származik?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések