2018. október 29., hétfő

Hitoktató állás

Hitoktató állások , munkák. Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés regisztráció . Hittanár nevelő állások. A térképen csak az alábbi listában szereplő hirdetések vannak megjelenítve. Találatok száma: 100.


Legfrissebb katolikus hitoktató állás -munka ajánlatok listája, hogy legyen állásod. Legalább református hitoktatói , vallástanári megkezdett tanulmányokkal vagy lelkészi abszolutóriummal rendelkező, rendezett életű . A Trovit-on vannak a legjobb betöltetlen . Fiatal teológus (éves) vagyok, és hitoktatói állást keresek Budapesten. Jelenleg a Baptista Teológiaia Akadémia mesterképzésén folytatom tanulmányaimat . Szeged – A Szegedi Evangélikus Gyülekezet pályázatot hirdet második lelkészi állásra és fõállású hitoktatói állásra. A pályázatokat az alábbiakban olvashatják. A Gödöllői Református Egyházközség szeptemberi belépéssel, előírt képesítéssel rendelkező, teljes munkaidős református hitoktató munkatársat keres.


A Miskolc Avas-déli Jezsuita Plébánia állást hirdet egy fő teljes munkaidős (főállású) és egy fő részmunkaidős hitoktató számára, a plébánia . Plébániánk pályázatot hirdet kántor – adminisztrátor – hitoktató állás betöltésére. A munkavégzés helyei: Zalaegerszeg – Szűz Mária Szeplőtelen Szíve. Debrecen településen. Böngésszen a legfrissebb debreceni állások és munkák között a Profession.


Tagiskolájában pályázatot hirdet fő tanítói (ének-zene specializáció), fő kémia-bármely szakos tanári és fő hitoktatói állás betöltésére. Foglalkoztatás jellege: határozott idejű teljes munkaidős állás. A csíkszentmiklósi Római Katolikus Plébánia Hivatal a kántori munkát szolgálatnak és hívatásának tekintő kántort keres.


Jelentkezni lehet hitoktatói végzettséggel (főiskolai diploma) . A Pécsi Református Kollégium Általános Iskolája református hitoktatót -tanítót keres. Lelkészi ajánlás szükséges. Jelenleg is több hitoktatói állásra várják a jelentkezőket az országban.


A Óra újságírója által felhívott egyik hitoktatási irodától megtudtuk, . Bibliai elbeszélések szerint, kb. Saul nevű férfi Jeruzsálemből Damaszkuszba tartott: el akarta fogni Jézus Krisztus követőit, akik hittek . A Szőnyi Benjámin Református Általános Iskola az alábbi álláshelyeket hirdeti. Azt javasolja, hogy a hitoktató lakjon a telepen és ott egy lakásával összekapcsolt kápolnában végezze a lelkipásztori teendôket. Az önálló hitoktatói állást csak .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések