2018. október 19., péntek

Érettségi 1 év alatt 2019

A szakmai bizonyítvány és az érettségi bizonyítvány megléte nélkül maximum teljes évet adnak . Miért válaszd az éves gyors érettségi képzésünket? De nem váltja ki az iskolai tanórákon való kötelező megjelenést, ami heti egy alkalom! VÁGD ZSEBRE AZ ISKOLÁT A TELEFONODBAN! ONLINE TANULÁSI LEHETŐSÉG!


Végezze el az érettségi képzést egyszerűen, gyorsan és hatékonyan. Ma már szinte mindenhez kell érettségi , amihez pedig nem kell most, ahhoz majd jövőre. Válaszok erre az egyszerűnek tűnő kérdésre. Kérjük, hogy e-mailben keressenek minket, amire a lehető legrövidebb idő alatt válaszolunk.


Központi e-mail címünk:. Ingyenes esti érettségi képzés akár év alatt , heti 2x nap a Corvin-negyedben. Egy éves érettségi felkészítő képzések interneten keresztül egy év alatt.


Praktikus oktatás: Tanáraink pont azt a minimális tudásmennyiséget akarják átadni Neke. A szakmunkás bizonyítvány megszerzése után érettségi vizsgát szeretne tenni? Szakiskolát végzettek középiskolája – éves képzés. Fejezze be nálunk félbehagyott ÁLTALÁNOS ISKOLAI tanulmányait, vagy szerezzen iskolánkban ÉRETTSÉGI BIZONYÍTVÁNYT a LEHETŐ LEGRÖVIDEBB IDŐ . Online érettségi képzés év alatt ! AKKOR MIRE VÁRSZ MÉG? Szerezzen érettségit az EURO-ban esti vagy nappali tagozaton!


A legjobb érettségi eredményt elért tanuló, a négy év alatt a legjobb tanulmányi. A képzés két év alatt érettségi végzettséget ad. A tanulmányi idő alatt a tagozattípusnak megfelelő diákigazolvány . Felnőttoktatás: érettségi munka mellett, érettségi b. CXC Nemzeti köznevelési törvény júniusi módosítása nyomán. Szakképzési Törvény alapján erre.


Megszerezhető végzettség . NAPPALI tagozaton végezhető éves kor alatt. Esti érettségi év alatt. Több évtizedes hagyománya van az esti érettséginek , korábban „szakmunkások szakközépiskolájaként”, majd „felnőttek középiskolájaként” . Képzések menüpont alatt ),.


Jelentkezés feltétele: érettségi végzettség, egészségügyi alkalmasság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések