2018. október 29., hétfő

Kefalonia busszal 2020

Kefalonia autóbusszal. Több magyar utazási iroda is indít kedvező árú buszjáratokat a szigetre, aki így szeretne elutazni nyaralni. Hermes Apartman ( Busz ). Anna Apartman Skala ( Busz ). Renieri Apartman ( Busz ). Szállás típusa: Apartman. A mozirajongók számára már ismerős lehet a sziget a Corelli . Ellátás: leírás szerint. Lassi: A sziget fővárosától, Argostoli-tól km-re.


Marina Studios apartmanház. Bulgária busszal - First Minute . Hogyan juthatsz el a szigetre? Utazási és nyaralási információk, menetrendek, . További időpontok Ajánlatkérés. A mozgalmas nyaralást kedvelők busszal könnyen megközelíthetik a . Szobatípus: Kétágyas.


Argostoli felé egy neves borászatnál áll meg a busz , ahol meg lehet . A sziget buszhálózata leginkább a helyiek eljutását biztosítja a fővárosba és haza,. Stella Apartman ( Busz ). A repülőtérről a városközpont nem érhető el sem busszal , sem vonattal, így csak bérelt autóval vagy taxival tudunk. I Minden jog fenntartva.


Egyéni hajóutakhoz kapcsolódó dokumentumok. N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. Developed by TravelGATE . Jesolo, fürdőzés az olasz riviérán. Résztvevők: felnőtt. Villa Spiros stúdiók - Repülő.


OASIS SALINAS SEA - POZSONYI INDULÁSSAL! Szuper last minute akciók! Sze Nafplio fesztivál Athén, Görögország szept.


H Hajós fesztivál Athén, Görögország Keresés: Görögország busszal - 1. Repülős, autóbuszos, egyéni és csoportos hajóutak nagy választékban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések